20 Mayıs 2024

Kaya Çiftliği açıldı

  • PDF

kaya23-1-2013Fatsa Reşadiye Caddesi Kavlan Ağacı karşısına açılan Kaya Çiftliği isimli iş yerinin açılışı Kaymakam Bekir Atmaca tarafından gerçekleştirildi. Fatsa halkı iş yerine ilk günden çok büyük ilgi gösterdi.

Çok çeşitli peynir, zeytin gibi kahvaltılık ürünlerin yer aldığı iş yerinde açık büfe kahvaltı salonu da mevcut. Metin Bezirci ve arkadaşları tarafından Çarşamba ilçesinden sonra Fatsa’da ikincisi açılan iş yerinin İşletme Müdürlüğünü emekli öğretmen Sabri Üre yapıyor.

İş yeri yetkililerinden Metin Bezirci Kaya Çiftliği olarak 52. İş yerinin Fatsa’da açıldığını ve kendi arkadaş grubu olarak ikincisini açtıklarını belirterek, “Buraya ciddi bir yatırım yaptık. Kaya Çiftliği olarak ilk kahvaltı salonu konsepti olan bir mekan. Kahvaltı salonumuzda fiyatlarımızı kâr marjı gütmeden tutacağız. Ürünü satış fiyatımızla müşterimize sunacağız. Ürünlerimiz fabrika satış mağazası şeklinde.

İkinci, üçüncü eller olmadan müşteriye ürünü direkt ulaştıran bir firmayız. Ürünlerimiz çok çeşit Türkiye’nin tüm yöresel ürünleri mevcuttur. Süt ve süt ürünlerinin yüzde 90’ını biz Edirne’deki kendi fabrikamızda günlük 200 ton süt işlemeli 4 bin 500 metrekare kapalı alanda yapıyoruz. Van otlusundan Kars kaşarına kadar, Çeçil peynirinden Deri tulumuna kadar, Çerkez peynirinden Helli peynirine kadar tüm peynir çeşitleri var. Yaklaşık kaşarlarımız ile beraber 100 çeşide yakın sadece peynir ürünümüz var. Gemlik zeytinleri reçel pekmez çeşitleri, helva Antep salçası acılı biberler, tatlı biber, salatalarımız, yani bir insanın kahvaltıya oturduğunda aklına gelebileceği her ürünü balından pekmezinden zeytininden bütün ürünleri en kaliteli en uygun şekilde müşterilerimize sunmaya çalışacağız” dedi.

kaya-23-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde