20 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesinin örnek projesi Karadeniz’de çok konuşulacak

  • PDF

sporkom16-1-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın çok önem vererek yapımına başlattığı Spor Kompleksi projesi bitim aşamasına geldi.

Başkan Anlayan Yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olan Osmanlı Hamamı ve Olimpik Yüzme Havuzu ve Fitness Salonları olan Spor Kompleksi’ni 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde basın çalışanlarına gezdirdi.

Spor Kompleksinin tüm bölümlerini tek tek basın mensuplarına gezdiren Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan 4 kişilik bir ailenin 1 ay boyunca 150.00 TL’ye Spor Kompleksinde faydalanacağını söyledi.

Spor Kompleksi açılınca bütün Fatsalıların ve Orduların hatta Karadenizlilerin çok şaşıracağını belirten Hüseyin Anlayan, “Çünkü gerçekten güzel bir şeyin ortaya çıktığını düşünüyorum. Bunu görmeyenler, hayalinde canlandıramayanlar belki biraz abartılı konuştuğumuzu zannedeceklerdir ama her gelenden bu tepkiyi aldığımız için bunu rahatlıkla söylüyorum. Çünkü gerçekten bölgede olmayan çok farklı bir proje burada hayat buluyor. Adı Spor Kompleksi fakat yüzme ve su ağırlıklı bir tesis. Vatandaşlarımız burada hem spor yapabilecekler hem de eğlence amaçlı yüzebilecekler. Sonra bunu destekleyen birimlerimiz var. Bay-bayan ayrı ayrı fitness salonlarımız, Türk hamamlarımız, Fin hamamlarımız, buhar hamamlarımız, saunalarımız ve kese masaj bölümlerimiz, cilt bakım bölümlerimiz var. Ayrıca oyun salonlarımız ve kafeterya restoranımız var. Vatandaşlar buraya geldiklerinde gönüllerinde eğlenip zaman geçirebilecekler” dedi.

“Test denemelerini yapıyoruz”

Spor Kompleksi’nin artık fiili olarak bittiğini şu anda test deneme çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Başkan Anlayan, “Isıtma- soğutma sitemlerini deniyoruz ama ciddi bir sıkıntıyla şu ana kadar karşılaşmış değiliz. Şu anda ziyarete gelen arkadaşlarımız da buna şahitler çok sıcak bir ortamda çalışmalarımız olumlu olarak ilerliyor. Yavaş yavaş mobilyalarımızda gelmeye başladı o aksamlarda tamamlanınca inşallah bu ay sonu açacağız diye ümit ediyorum. Çünkü artık bekleyecek bir şey kalmadı Fatsa ve Ordu’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aileye 150.00 TL

Spor Kompleksinin açıldıktan sonra hizmet almak isteyenler için bir giriş ücreti belirlendiğini sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Tesisin tamamını kaplamayacak ama ücret 15.00 TL olacak. Bu giriş ücretiyle özellikle havuz, hamam ve fitness gibi yerlerden sınırsız olarak yararlanabilecekler. İsteyenler de aylık abone olabilecekler. Aylık kişi başı abone ücreti 100,00 TL, bir de aile abonemiz var, bu da 150,00 TL. Bu abonelik kişinin kendisini, eşini ve bekâr çocuklarını kapsıyor. Umuyorum ki aileler daha çok bunu tercih edeceklerdir. Çünkü en az 2 çocuğunun olduğunu düşünürsek 4 kişilik bir aile 150,00 TL’ye ay boyunca sınırsız kullanım yapabilecekler.

Giriş ücreti 15.00 TL dedik ama onu da veremeyenler olabilir diye haftanın bir gününü halk günü olarak belirleyerek o gün için giriş ücretini 5.00 TL yaptık. Herkes burayı kullanabilir. Sadece fiyat olarak bakılmasın. Çünkü gelip burayı gördükten sonra kendileri de zaten fiyat koyabilecekler. Belediye olarak işlettiğimiz için piyasa fiyatlarından çok daha uygun fiyatlar belirlemeye çalıştık” şeklinde konuştu.sporkomp16-1-2013sporkomplek16-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde