20 Mayıs 2024

“Mesleğin hassasiyetini biliyoruz”

  • PDF

yardimsevenler16-1-2013Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şube Başkanı Nimet Koç 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilerle yemekte buluştu.

Başkan Nimet Koç, yemekte yaptığı konuşmada, “Gazetecilik mesleği hepimizin bildiği gibi zor bir meslek siz de bu işin mutfağında olarak en zor kısmını yapıyorsunuz. Kamuoyunu doğru bilinçlendirmek noktasında aynı zamanda ben sizin işinizi bir kamu görevi gibi görüyorum.

İşiniz gereği doğru, ilkeli, tarafsız haber vereceksiniz ve bu konularda hepinizin emeklerinizi görüyoruz. Şartlarınızın zorluklarını görüyoruz, işinizin kolay olmadığını görüyoruz bu anlamda siz gazetecilerimizi kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bugünün de amacı bu zorluklarınızın küçükte olsa biz destek olarak hep yanınızda olduğumuzu, zorluklarınızı bildiğimizi göstermektir. Bu konuda gazetecilerimize başarılar diliyoruz. Aynı zamanda işin en zor kısmı kamuoyunun gözü, kulağı olmaktır gazetecilik mesleği bu doğru haberleri verirken işin en zor kısmını yaptıkları için gazetecilerimizi tekrar tebrik ediyoruz. Gazeteciler gününüzü kutluyor bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyoruz. Mesleğin hassasiyetini biliyoruz. Kaleminize sağlık diyorduk ama şimdi modern tabiriyle klavyenize sağlık. Hepinize başarılar diliyoruz” dedi. Fatsa Yardım Sevenler Derneği lokalinde gerçekleşen toplantı kısa sohbet sonrasında son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde