20 Mayıs 2024

“Bilgi çağını yaşıyoruz, basın daha önemli”

  • PDF

bilgi-16-1-201310 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçede yayın yapan gazete temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Çamlık Restaurant’ta gerçekleşen yemek karşılıklı sohbet ortamında geçti. Yemekte bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, basının toplumun vicdanı tutan eli, işiten kulağı olduğunu belirterek, “Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır.

Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. Mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışan gazetecilerin emeklerini takdir ediyorum. Bilginin elde edilmesi ve kitlelere ulaştırılmasında doğru, tarafsız ve hızlı haber iletmeyi ilke edinen tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

Başkan Anlayan basın mensupları ile çoğu zaman birlikte olduklarını da ifade ederek, “Böyle bir akşamda temsili olarak beraber olalım istedim. Bizi kırmayıp geldiğiniz için ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gazetecilere çam sakızı çoban armağanı birer kalem hediye etti.

Aynı akşam Spor Kompleksini de gezen gazeteciler, spor kompleksine hayran kaldılar.bilgi16-1-2013bilgi1-16-1-2013

Son Güncelleme: Çarşamba, 16 Ocak 2013 14:55

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde