20 Mayıs 2024

Kaymakam Bekir Atmaca Spor Kompleksini Gezdi

  • PDF

kaymakam16-1-2013Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, beraberinde Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Çetil ile birlikte Spor Kompleksini gezdiler.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan eşliğinde, spor kompleksini gezen misafirler, tesise hayran kaldılar.

Tek tek bütün bölümleri gezen misafirler adına kısa bir açıklamada bulunan, Fatsa Kaymakamı

Bekir Atmaca; “Gerçekten çok güzel bir tesis olmuş. Başkanımızı tebrik ediyorum. Başkanımız ve ekibi yaptığı çalışmalarla, ilçemizi her geçen gün güzelleştiriyor. Kültür Sarayı, Elekçi park kafeterya daha önce hizmete girmişti. Çöp yeri rehabiletesi devam ediyor. Dolayısı ile Fatsa’mız her geçen gün güzelleşiyor. Ben buranın daha önce inşaatını gezmiştim, şimdi görünce çok etkilendim.Tek kelimeyle mükemmel bir tesis olmuş. İçersinde yarı olimpik bir havuz, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanacakları Hamam, sauna, Fitnıss , Masaj ve buhar hamamı, kafeterya ve büyükler, küçükler için oyunları bulunmakta. Ben yüzmeyi seven biri olarak buradan çok yararlanacağım, özellikle havuzu kullanmayı düşünüyorum” dedi.

Kaymakam Atmaca; “Belediye Başkanımız ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalara destek veren sayın İçişleri Bakanımız idris Naim Şahin beye de Fatsalılar adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Başkan Anlayan’da yaptığı açıklamada; Test çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda ziyaretçilerimizde devam ediyor. İlçe Kaymakamımız Bekir Atmaca, Emniyet Müdürümüz ve jandarma komutanımıza kompleksimizi gezdirdik. En geç Şubat sonunda hizmete açacağız. Şuanda mobilyalarımız eksik onlarda ay sonuna kadar gelip yerlerine koyulacak. Vatandaşlarımızın merakla beklediğini biliyorum. Ben bir kez daha bu tesisin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.kaymakam2-16-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde