20 Mayıs 2024

Kan Bağışında Bulundular

  • PDF

milli egitim kan16-1-2013İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Atilla YİĞİT, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Reyhan ŞAHİN ve İbrahim ŞİRİN’ in öncülük ettiği, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak kampanyaya destek oldular.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Atilla YİĞİT, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Reyhan ŞAHİN ve İbrahim ŞİRİN’ in öncülük ettiği, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak kampanyaya destek oldular.

Kendisinin de düzenli bir kan bağışçısı olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, yakın zamanda geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla bir sene kan veremeyeceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri, öğretmenleri ve 18 yaşından büyük öğrencilerinin kan bağışı kampanyasına duyarlı yaklaşacaklarını ifade ederek bu kampanyanın ilçemize ve diğer okullarımızı da örnek olacağını belirtti.

Kan bağışının insan hayatı için çok önemli olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında kan bağışı kampanyasını düzenleyen Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Anadolu İmam Hatip Lisesine gelerek gösterdikleri hassasiyet ve kampanyaya desteklerinden dolayı Ordu Kızılay Kan Merkezi görevlilerine de teşekkür etti.

24 ünite kan bağışı yapıldığını belirten okul müdürü Salim ŞAHİN, kan bağışı kampanyamıza destekte bulunan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize ve Kızılay Kan Merkezi görevlilerine teşekkür ederim dedi.

Anadolu İmam Hatip Lisesinin Çok Amaçlı Salonunda Ordu Kızılay Kan Merkezi görevlileri tarafından kurulan stantlarda idareci, öğretmen ve 18 yaşından büyük öğrencilerden kan bağışı alındı. “Kan Hayat Kurtarır” sloganı ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında 24 ünite kan toplandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde