20 Mayıs 2024

Ordu'da Yeni Bir Etkinlik, "Karadeniz Turizm Fuarı"

  • PDF

Turizm16-1-2013Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu’nun turizm alanındaki yürüttüğü çalışmalara "Ordu Karadeniz Turizm Fuarı"nın da ekleneceğini söyledi.

14-17 Şubat 2013 tarihleri arasında Ordu’da “Ordu Karadeniz Turizm Fuarı”nın düzenleneceğini belirten Vali Orhan DÜZGÜN, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TURSAB’ın da destekleri ile düzenlenecek ‘Ordu Karadeniz Turizm Fuarı’, Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgenin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına ve acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefliyor” dedi.

Vali DÜZGÜN, Fuar’ın, farklı varış noktalarından çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacağını ve fuar’ın Ordu Kültür Sanat Merkezi yanında oluşturulacak Fuar alanı ile OKSM’nin fuaye ve salonlarında gerçekleşeceğini belirtti.

“Fuar, Turizm Sektörünü Ordu’da Biraraya Toplayacak”

Vali Orhan DÜZGÜN, ”Gerek yurt içinden, gerekse yurtdışından katılımcı ve ziyaretçilerle buluşma, yeni işbirlikleri gerçekleştirme ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi adına, turizm sektörümüzü Ordu'da bir araya toplayacak olan fuarımıza katılımın son derece faydalı olacağına inanıyorum. Uluslararası turizm profesyonelleri, katılımcı firmalarla iş birliği yapmak üzere davet edildi” diye konuştu.

“Fuar’ın Son 2 Günü Tüketiciye Yönelik”

Dünyanın farklı destinasyonlarını, başta Ordu ve bölge halkı olmak üzere turizm meraklılarıyla buluşturacak olan fuarın, tüketiciye yönelik olacak son 2 gününde katılımcı firmalar tarafından düzenlenecek etkinlikler, yemek sunumları ve özel dans gösterileri şeklinde devam edeceğini ifade eden Vali DÜZGÜN, Fuar’ın 14 – 17 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacağını, 10.00 ile 18.00 saatleri arasında da ziyaret edilebileceğini sözlerine ekledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde