20 Mayıs 2024

Sahil Yolu 3 Şeritmiş! Yollar Tamam, Sıra Kaldırımlarda...

  • PDF

9-1-2013sahilFatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü sahil yolu üzerinde park yapan araçlara park yasağı getirdi.

Yeni bir uygulama olarak hayata geçirilen park yasağından dolayı vatandaşların da memnun olduğu gözlendi.

Uzun yıllardır sahil yolunda araç parkı serbestisinden dolayı birçok can kayıplı trafik kazalarının yaşandığını belirten vatandaşlar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğünün başlattığı park yasağının tam yerinde bir karar olduğunu vurguladılar.

Üç şeritli olan sahil yolunun bir şeridi araç parkı ile işgal edilirken, bu şerit ihlali zaman zaman iki sıra halinde park yapan araçlarla dolduruluyordu.

Otogar mevkiinden Bolaman köprüsüne kadar olan kısımda 1 şeriti tamamen kapatan araçlardan hem yayalar hem sürücüler şikayetçiydi.

Uzun zamandır gündemde olan bu sorun Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan’ın kararlı ve emin müdahaleleriyle çözüldü.

Sahil yolundaki araçları devriye arabası ile tek tek kaldıran polis ekipleri ilçe trafiğini de görünümünü de bir anda değiştirdi.

Aynı durum şehir içi trafiğinde de yaşanırken, şimdi gözler belediye trafik ekiplerine çevrildi. Şehir içi ana caddelerinde kaldırımlara dahi park yapan araçlar gözlemlenirken, yayalar bu olumsuzluğun bir an önce giderilmesini talep etmekteler.

Belediye zabıtasının sorumluluk alanında olan şehir içi trafiğinin rahatlatılması için zabıta ekiplerinin de böyle bir uygulama başlatması vatandaşlar tarafından talep ediliyor.9-1-2013sahil1

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde