20 Mayıs 2024

Vali DÜZGÜN, Fatsa Huzurevi ile Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

  • PDF

9-1-2013fatsoVali Orhan DÜZGÜN, Fatsa İlçesinde yapımı devam eden Fatsa Belediyesi Huzurevi İnşaatı ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Bazı programlara katılmak üzere Fatsa ilçesine giden Vali Orhan DÜZGÜN, burada, Fatsa Kaymakamı Bekir ATMACA, Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, İlçe Komutanı Yüzbaşı Fatih ÇETİN, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin ARSLAN ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ tarafından karşılandı.

İlk olarak Kumru-Korgan yolu üzerinde Fatsa Belediyesince yaptırılmakta olan Huzurevi inşaatını gezen Vali Orhan DÜZGÜN, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN’dan inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Başkan ANLAYAN, Fatsa-Kumru-Korgan karayolu üzerinde 4.500 metrekare arazi üzerinde inşaatına başladıkları huzurevinin 5 yıldızlı otel konforunda olacağını ve içerisinde 60 kişilik tek ve çift kişilik odalarla beraber, hobi atölyeleri, kafeterya gibi 40 ayrı mekan yer alacağını söyledi.

Huzurevi inşaatının ihale bedelinin 1 milyon 700 bin TL olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, hayırsever vatandaşlar tarafından 170 bin TL yardım yapıldığını ifade ederek, ”Yaşlılarımızın soğuk havalarda bunalmamaları için bir kış bahçesi de huzurevinin içerisinde olacak. İnşaat çalışmaları tamamlandıktan sonra Huzurevini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edeceğiz” dedi.

Vali Orhan DÜZGÜN, Fatsa Belediyesince yaptırılmakta olan Huzurevi inşaatındaki incelemelerinin ardından Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılmakta olan yeni hizmet binası inşaatını inceledi. Vali DÜZGÜN, burada da Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ’tan inşaat çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tayfun KARATAŞ, yapımına Nisan ayı itibarı ile başlanan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası inşaatında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, yeni binanın 3.600 metrekare kapalı alana sahip, 3 kattan oluşacağını ve en üst kata da bir restoran yapacaklarını ifade etti.

Ortalama maliyetin 3 milyon TL civarında olacağını belirten KARATAŞ, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Ticaret ve Sanayi Odası binasının Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Binası olacağını, 1.800 üyesi olan, 7 ilçeyi kapsayan bir odanın böyle güzel bir binada hizmet edecek olmasından da ayrıca gurur duyduklarını kaydetti.

Huzurevi ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası yeni bina inşaat çalışmalarını inceledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Orhan DÜZGÜN, “Yetişkinliklerinde, sağlıklarında, millete hizmet etmiş, bu memlekete hizmet etmiş vatandaşlarımızın yaşlılıklarında, aile yanlarında kalamayanlar için onlara iyi bir bakım sağlamak amacıyla huzurevlerinin yapılması devlet olarak, belediyeler olarak, bu millete birer borcumuz. Bu nedenle Fatsa Belediyemiz tarafından hayırseverlerin de katkıları sağlanarak yapılan bu huzurevi inşaatının yapılmasına çok önem veriyoruz. Yaza doğru bu inşaatımız bitip, Fatsa’da hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Vali DÜZGÜN, “Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı ticaret erbabı insanlarımızın beraber kullanabilecekleri, toplantı salonları ile değişik üniteleriyle bir Ticaret Odası binasının da olması önemli. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptırmakta olduğu modern hizmet binasının inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kaba inşaat tamamlanmak üzere. 2013 yılı içerisinde Fatsa Ticaret Odası Binamızda içerisindeki sosyal üniteleri ile beraber Fatsalı işadamlarımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

Vali Orhan DÜZGÜN, Fatsa Huzurevi’nin yapımını başlatan Fatsa Belediyesine ve inşaatın yapımına maddi katkı sağlayan hayırseverler ile Fatsa ilçesine modern bir hizmet binası yapımını başlatan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.9-1-2013fatso19-1-2013fatso2

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde