20 Mayıs 2024

Fatsa Organize Sanayi 1000 dönüm büyüyor

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/9-1-2013başkan.jpg

9-1-2013başkanFatsa Organize sanayinin büyütülmesi için sanayi ve ticaret bakanlığına resmen müracaat edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada;

Organize sanayimizin 1000 dönüm daha büyütülmesi için Yönetim kurulu olarak karar almıştık. Bu karara istinaden Sanayi ve Ticaret bakanlığımıza Müracaatımızı resmen yaptık.

500 Dönümlük alanı 1500 Dönüme çıkartıyoruz. Organize sanayi bölgemiz 1000 Dönüm daha büyüyor. Fatsa Organize sanayi Bölgesine çok yoğun talep var. Şuana kadar üretimde % 75, tahsiste %95 i geçmiş durumdayız.Tek bir parsel kaldı. 5 fabrikada inşaat devam ediyor.

Yeni tahsis ettiğimiz büyük yatırımlar var. Onlarda kısa süre içinde başlayacaklar. Dolayısı ile tamamen dolmuş durumdayız. 2500 Kişi burada çalışıyor.

Yeni talepler var onları karşılayamıyoruz. Onun için büyümek gerekiyordu. Resmi müracaatımızı yaptık. Ben bu vesile ile başta beraber çalıştığımız Ordu Valimiz olmak üzere, Kaymakamımız ve Ticaret Odası Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bundan sonra hızlı bir şekilde bu 1000 dönümü hazırlayacağız.

Bu konuda İnşallah başta İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin bey ve milletvekillerimizin destekleriyle de bu sürecide hızlandıracağız. Şuanda 250 dönümlük yeni talepler var. Hatta tek başına 150 dönüme fabrika kurmak isteyen dev yatırımcılar var. Fatsa Organize sanayimizi bir an önce büyütmemiz gerekiyor. İnşallah diyebiliriz ki Fatsa Organize sanayi 3 kat büyüyerek 500 den 1500 Dönüm olacak.

Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde