20 Mayıs 2024

Bolaman İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’yı Makamında Ziyaret Etti

  • PDF

9-1-2013bolamanBolaman İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Derya YANIK ve Başkan Yardımcısı Hayriye DEMİRBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’ yı makamında ziyaret etti.

Bolaman İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Derya YANIK ile Başkan Yardımcısı Heayriye DEMİRBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’ yı makamında ziyaret etti.

Bolaman İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Derya YANIK, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’ ya okul aile birliğinin faaliyetleri ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, okul aile birliklerinin okullarımızdaki ihtiyaçların giderilmesine ve sorunların çözümüne katkı sağlayarak, veli ile okul arasındaki iletişimi artırarak, eğitimdeki kalitenin ve başarının artmasına yardımcı olduklarını ifade etti. Okul Alile Birliği Başkan ve başkan yardımcısına ziyaret için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde