20 Mayıs 2024

Müftülükte Personel Toplantısı Yapıldı

  • PDF

 muftusenelyilmaz 640x480

İlçe Müftülüğümüzce din görevlileri aylık mutad toplantısında geçen ayki Muharrem ayı ile ilgili ve bazı konularda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Fatsa İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, “Her ayın 15’inde personelimizle toplantı yapıyoruz. Toplantı hafta sonuna denk geldiği zaman birkaç gün sarkıtabiliyoruz.

Toplantımızda Başkanlıktan ve Kaymakamlıktan gelen yazıları konuşuyoruz bu konularda personelimizi bilgilendiriyoruz. Duyurmamız gereken bir şey varsa onları duyuruyoruz. Personelimizin bize iletmek istediği problemleri, sıkıntıları varsa onları da dinliyoruz. Bu arada tabi ki birde personelimizin yetişmesi açısından onlara her ay belli bir kitap veya kitabın belli bölümleri verip onlardan bilgiler alıyoruz. Bu vesileyle de her ay bir kitap okumuş oluyoruz. Bu ay ki toplantımızda geçen ay ki Muharrem ayını değerlendirdik. Gelecek ay da 27 Ocak’ta kandil var onunla ilgili arkadaşlarımızın bilgilendirilmesini istedik. Arkadaşlarımızla Kuran’ı Kerim okuyoruz, 1 aylık hutbe konularını veriyoruz. Hutbe yazacak arkadaşlardan hangi konuda hutbe yazması gerekiyorsa bunları onlardan istiyoruz. Umre kayıtları başladı umre müracaatları devam ediyor. Personellerimizden bunları duyurmasını istedik. Toplantımızın ana maddeleri bunlardı” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde