20 Mayıs 2024

Makro Market Fatsa’da 166.Şubesini Açtı

  • PDF

makroo 640x428 

Makro kalite hizmeti hep ucuz hep kaliteli sloganı ile tüm Türkiye ile buluşturan Makro market Fatsa şubesini Sakarya Mahallesinde açtı.

A’dan Z’ye tüm temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinin bulunduran Fatsa şubesinin açılışına Fatsa Kaymakamı Bekir atmaca, Makro Market Yönetim kurulu başkanı Vekili Mustafa Songör, Fatsa Belediye Başkanı yardımcısı Muharrem Aktepe, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Modern ve ferah mağazada birçok üründe şok indirimler, özel promosyonlar ve hediyeli satışların yanı sıra açılışa özel birçok farklı aktivite uygulandı ayrıca Makro market Çocuk Tiyatrosunun gösterileri açılışı renklendirdi.

Açılışta bir konuşma yapan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca: “İlçemiz gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Bunun sonucunda yeni işyerleri açılıyor. Makro Market Türkiye genelinde bilinen bir isim. Fatsa’ya bu önemli yatarımı yapan market yöneticilerine teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı olsun diyorum” dedi.

Açılış sonrası marketin açılışı ilgili görüşlerini aldığımız Makro Market Yönetim Kurulu başkanı vekili Mustafa Songör: “Karadeniz bölgesinde 21.mağazamızı açtık. 1300 metre kare olarak Fatsalı hemşerilerimizin hizmetine marketimizi sunuyoruz. 40 kişi istihdam ediyoruz bu marketimizde. Fatsalı genç arkadaşlarımız burada çalışıyorlar. Fatsa’da iki ve üçüncü şubelerle de hizmet vermek istiyoruz. Türkiye genelinde 166. Şubemiz oldu. Makro market Türkiye’nin % 100 sermayeli bir aile şirketidir. Türkiye genelinde 500 firma içinde 110 sırada yer alıyoruz. İstihdamda ise 42. Sıradadır. Bu çok önemli bir değerdir. Toplamda 4870 kişi istihdam ederek istihdama katkıda bulunuyoruz. Ülkemizin birçok yerinde Makro marketleri açmayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fatsa’da uzun ömürlü olmak istiyoruz. Tüm Fatsalıları işyerimize bekliyoruz” dedi.

Marketin açılışı dua ve kurban kesimi ile son bulurken Fatsalılara açılış nedeniyle tavuk ekmek ve birçok ikramlarda bulunuldu.

makro 640x428

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde