09 Mayıs 2024

Vali Düzgün Kafaları Karıştırdı

  • PDF

cevreyoluu 640x428

Fatsa’nın sahil yolu trafiği her geçen gün biraz daha yoğunlaşıyor. Özellikle yaz mevsiminde geçişlerde büyük sıkıntı yaşanıyor. Ünye’nin çevre yolu bitmek üzere. Ordu’nun çevre yoluna başlanmak üzereyken, Fatsa çevre yolu projesi ile ilgili Ordu Valisi Orhan Düzgün’ün bir açıklaması kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta Ordu ve ilçelerinde görev yapan basın temsilcileri ile Anemon Hotel’de gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısının sorular bölümünde Fatsalı gazetecinin çevre yolu ile ilgili sorusuna Ordu Valisi Orhan Düzgün, “Fatsa’nın çevre yolu ile ilgili bir talebi yok” demesi kafaları karıştırdı.

Ordu Valisi Orhan Düzgün kendisine sorulan soruya, “Fatsa'dan çevre yolu için ciddi bir talep gelmedi. Yatırım olması için ille de bir talep de gerekmez. Ama Fatsa’nın mutlaka bir çevre yoluna ihtiyacı olduğunu toplantılarımızda gündeme getirdik. Fatsa’nın çevre yolu projesi hazırlaması konusunda bundan sonraki süreçlerde yatırım programına alınması için gerekli önerilerimizi Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ileteceğiz. Eninde sonunda Fatsa çevre yolu projesi yatırımlar arasına alınması gerekir. Alınması konusunda her hangi bir tarih veremiyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde