18 Mayıs 2024

Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı

  • PDF

ky14.05.2014

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, okullar arası sahne sanatları yarışması düzenlendi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen yarışma programına Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Anadolu Öğretmen Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatsa Anadolu Lisesi Ve Kız Teknik Ve Meslek Lisesi olmak üzere on farklı okul katılım gösterdi.

Çok sayıda okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerinin izlediği tiyatro gösterilerinde, öğrenciler en güzel performanslarını sergilemek için kıyasıya yarıştılar.

Herhangi bir düşünce veya mesajı drama, müzikal, komedi, pandomim, halk oyunları vb. gösteriler ile farklı şekillerde verebilme ve estetik düşünceyi geliştirebilme amacıyla düzenlenen yarışma programında öğrenciler eğlenerek yarıştılar. Öğrencilerin grup halinde kendi ya da farklı eserleri sergilediği tiyatro oyunları izleyiciler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı.

Yapılan yarışma sonucunda birinci Ticaret Meslek Lisesi Okulu öğrencileri, ikinci Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri ve üçüncü Bolaman Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri oldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde