18 Mayıs 2024

ORDU LOGOSUNU SEÇİYOR

  • PDF

g12.06.2014l12.06.2014lg12.06.2014ll12.06.2014Ordu Büyükşehir Belediye logosunun belirlenmesi için hazırlanan kampanya başladı. Hazırlanan 4 logo "ordulogosunuseciyor.com" adresinden Orduluların beğenisine sunuldu. Oylamaların ardından ise en yüksek oyu alan tasarım, Büyükşehir olan Ordu’nun yeni logosu olacak.
30 Mart seçimlerinin ardından ara vermeden hizmetlerine başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni logosunu belirlemek için bir kampanya başlattı. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatı ile bir heyet tarafından hazırlanan 4 logo, internet sayfasının yanı sıra, il genelinde toplam 110 raket, 20 bilboard ve 10 megalight da halkın beğenisine sunuluyor.
"ordulogosunuseciyor.com" adlı internet sitesinde 18 Mayıs 2014 tarihine kadar oylama için kalacak logolar, her birinin altında ne anlam ifade ettiğini içeren açıklamalarıyla birlikte sayfadaki yerlerini aldılar.

AMAÇ MARKA ŞEHİR ORDU
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız Ordu’yu marka bir şehir haline getirmek. Önümüzdeki beş yıllık dönemde yapacak çok işimiz var. Bu değişim yolculuğunun ilk adımı ise logomuz ve kurumsal kimliğimizin belirlenmesi olacaktır” dedi.
Ordu’nun, doğası ve kültürel değerleriyle farklı ve zengin bir kimliğe sahip olduğunun altını çizen Başkan Enver Yılmaz, tarih boyunca da Ordu’nun Karadeniz’in en önemli kentlerinden biri olduğunu vurgulayarak, “Şimdi şehrimiz için yeni ve hayırlı bir dönem başlıyor. Sürekli büyüyen ve gelişen güzel Ordu, artık Büyükşehir. Sizlerin seçimiyle Ordumuz’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki beş yıllık dönemde yapacak çok işimiz var. Amacımız Ordu’yu marka bir şehir haline getirmek. Doğası ve kültürel değerleriyle farklı ve zengin bir kimliğe sahip olan Ordu, tarihi boyunca Karadeniz’in en önemli kentlerinden biri olmuştur. Şimdi şehrimiz için yeni ve hayırlı bir dönem başlıyor. Sürekli büyüyen ve gelişen güzel Ordu, artık Büyükşehir. Sizlerin seçimiyle Ordumuz’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki beş yıllık dönemde yapacak çok işimiz var. Amacımız Ordu’yu marka bir şehir haline getirmek. Bu değişim yolculuğunun ilk adımı ise logomuz ve kurumsal kimliğimizin belirlenmesi olacaktır. Büyükşehir olan şehrimizin yeni logosunu hep birlikte seçmenin daha doğru olacağı kanaati ile hazırladığımız logoları sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bir Ordulu olarak Ordu için en iyi seçimin hayata geçmesi dileği ile…” açıklamasını yaptı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde