18 Mayıs 2024

‘ Gerçekler Acıdır’ İle Yine Güldürdüler

  • PDF

ge 07.05.2014

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Çok Mu Abarttık Son Dem Gerçekler Acıdır’ adlı tiyatro oyunu bir kez daha izleyicilerden tam not aldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sergilenen tiyatro oyununa Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu, Muharrem Aktepe ve Fatih Erişmiş ve Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın yanı sıra çok sayıda izleyici katıldı.

Bol kahkaha ve sosyal mesaj içeren skeçler, bir yandan güldürürken bir yandan da düşündürdü.

Özellikle, son dönemlerde Türkiye genelinde artan ve gündemde büyük yer tutan çocuk kayıp ve ölümlerine de dikkat çeken Semra Şimşek, verdiği mesajlar ile izleyicilerden büyük taktir topladı.

Sahnede olmayı ve üretmeyi çok sevdiğini belirten Semra Şimşek; ‘ İnsanların yüzlerindeki tebessümü oluşturabilmek bizim için çok önemli. Bu akşam bizimle birlikte olan Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve yardımcılarına, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a ve tüm tiyatro sever izleyicilerimize çok teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz burada 20 kişi bir emek sahneledik ve bizim en büyük kazancımız sizin taktirinizi almak. Biz sahnede olmaya devam edeceğiz, sizde bizlerle bu ortamı paylaşmaya devam edin ’dedi.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın da özel isteği ile Gerçekler Acıdır Son Dem Korgan’da da sergilenecek.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde