18 Mayıs 2024

Ordu Tanıtım Günleri Büyükşehirden

  • PDF

en07.05.2014

İstanbul ve Ankara’da sivil toplum kuruluşlarınca organize edilen “Ordu Tanıtım Günleri”, bundan böyle Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilecek.

 Her yıl değişik tarihlerde İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin maksadı dışına çıkmaya başladığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin bundan böyle Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirileceğini söyledi.

“Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğine gelir getiren bir organizasyon gözüyle bakıldığını ve amacı dışına çıkarıldığını belirten Başkan Yılmaz, “Ordu Tanıtım Günleri etkinliğini üstlenen sivil toplum kuruluşlarının, bu etkinliği gelir getirici bir organizasyon olarak görmesi, etkinliğe katılan belediyelere ve firmalara ciddi manada mali yük getirmesi, etkinliklerde yapılan organizasyon hataları, etkinliğin amacı dışına çıkmasına ve beklenen etkiyi göstermemesine neden olmuştur. Gerçek manada Ordu’nun her yönüyle tanıtımını sağlamak için daha güçlü bir yapı içinde bu etkinliğin ve organizasyonun yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

“Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile yapılmasının sayısız faydalar sağlayacağını da dile getiren Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yapacağımız etkinlikle, Ordu’nun doğasını, turizmini, kültürünü, sanatını, ekonomik değerlerini, sosyal dokusunu geniş bir yelpaze içinde hem İstanbul’da, hem de Ankara’da tanıtma fırsatı bulacağız. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin imkanlarından da istifade etmek suretiyle Ordu’yu en etkin şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken de ekonomik anlamda zaten zor durumda bulunan ilçe belediyelerimizle, Ordu’nun markası haline gelen ticari işletmelerimizle, kültür ve sanat topluluklarımızla beraber hareket edeceğiz. Tek bir elden Ordu’nun en iyi şekilde tanıtılmasını sağlayacağız.”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hiçbir derneğe ve oluşuma karşı olmadığını belirterek, etkinlik zamanının uygun olmaması, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni kurulmuş olması ve Ordu’nun daha etkin olarak tanıtılmasına katkı sağlanması amacıyla böyle bir karar alındığını da sözlerine ekledi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde