18 Mayıs 2024

Semerkand Vakfı’ndan Hayır Kermesi

  • PDF

semer07.05.2014

Semerkand Vakfı Fatsa Arifan, Davet ve Deva Derneği organizesinde gerçekleşen kermesin açılışı Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan tarafından gerçekleştirildi.
Kermes açılışı öncesi Arifan İlahi Grubu tarafından ilahi ziyafeti verildi. Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan kermes açılışını gerçekleştirdikten sonra el emeği göz nuru ürünleri incelediler. Kermesle ilgili ilk açıklamayı yapan Fatsa Semerkand Vakfı Başkanı Erkan Güleç kermeslerin yaşayan kültür değerlerimizden biri olduğunu belirterek, “Aynı zamanda hayır için yapılan bir organizasyondur. Biz yılın belli dönemlerinde bu kermesleri düzenliyoruz, hayır sahiplerine başvuruyoruz. Ablalarımız gece gündüz demeden dört mevsim çalışıyorlar emek veriyorlar. El emeği göz nuru çeyizlerini burada sergiliyorlar. Buradan elde edilen gelirleri öncelikle öğrenciler yararına ve ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırıyoruz. Bu vesileyle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Hayır Kermeslerine Fatsa Olarak Sahip Çıkıyoruz”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise yaptığı açıklamada kermesin hayırlı olmasını temenni ederek, “Yeni Kumru Caddemizde çok güzel bir şekilde yeni bir kermes açılışını gerçekleştirdik. Dostlarımız zaten hizmet adına sürekli bu tür etkinlikleri yapıyorlar. Buradan elde edilecek gelir ve kazanç tamamen hayır için kullanılacak öncelikle bu ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için ve eğitim gören çocuklarımız için kullanılacak. Bu vesile ile Allah rızası için tüm dostlarımızı tüm hemşerilerimizi bu kermese davet ediyoruz. Bu amaçla yapılan her türlü hizmete bu zamana kadar destek verdik bütün Fatsa olarak her zaman sahip çıktık bundan sonra sahip çıkacağız. Bu bizim inancımızın gereği yardımlaşma örneğidir. Bu vesile ile bir defa daha Rrabbim hayırlı eylesin emeği geçen herkese candan teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi zayi etmesin bereketlendirsin inşallah.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde