18 Mayıs 2024

“Aşk Olsun Sana Çocuk” Büyük Beğeni Kazandı

  • PDF

10325402 740850482605165 6565105357248202611 n

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında Samsun Sanat Tiyatrosu’nun sergilediği “Aşk olsun Çocuk” adlı tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

 

CHP Fatsa İlçe Teşkilatı’nın organizasyonu ile düzenlenen ve tiyatro severlerin karşısına çıkan oyunda 68 Kuşağı’nın sembol isimlerinden Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamla sonlanan yaşam öyküsü anlatıldı. Alkışların ve duygulu anların sık-sık yaşandığı “Aşk Olsun Çocuk”, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sergilendi.

Partililerin yoğunlukta olduğu oyunu, dernek üyeleriyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Kemal Ergen, Eğitim-Sen Fatsa Temsilciliği üyeleri ve kalabalık bir sanatsever topluluğu izledi.  

 

“Fatsa, Sanata Duyarlı Bir Şehir”

Oyun sonunda alkışların ardı arkası kesilmedi. Samsun Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem, Fatsa’ya defalarca geldiklerini ve her gelişte aynı ilgiyi gördüklerini söyledi. Anadolu’yu karış-karış gezdiklerini ifade eden Gündem, Fatsa’nın tiyatroya olan duyarlılığının birçok yerde olmadığını kaydederek; “Daha önce Fatsa’da böyle bir salon yoktu. Oyunlarımızı tiyatroya elverişli olmayan özel düğün salonlarında sergiliyorduk. Sanatseverler ve gelecek gösteriler adına bu gelişmeden memnun oldum. Hepinize ayrı-ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“Zamanda Yolculuk”

Yaşar Gündem’i ve oyuncu ekibini kutlamak için sahneye çıkan CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi de; “Oyunu izlerken o yıllara geri döndüm. Adeta zamanda bir yolculuğa çıktım. O yıllarda İstanbul’daydım. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamını radyodan dinlemiştim. Bize o yılları yeniden yaşattıkları için Samsun Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde