04 Mayıs 2024

Yorum Sizin...

  • PDF

cp30-04-2014

Her geçen gün vatandaşların tepkisiyle tekrardan gündeme gelen ve Fatsa kaldırımlarına gelişi güzel bırakılan çöpler kaderine terk edilmeye devam ediyor.

Uzun yıllar gelişi güzel şekilde kaldırımlara bırakılan, balkonlardan kancayla sarkıtılan hatta balkonlardan direk sokağa fırlatılan çöplerin sorun olmaktan çıktığı bir Fatsa’ya kavuşmayı bekleyen vatandaşlar, ustalık dönemi ustası’nın bu konuya nasıl bir çözüm bulacağını merakla bekliyor.

İzmir’in Karşıyaka semtinde çöp konteynerleri yeraltına alınmış iken biz Fatsa’mızda halen daha çöpleri kaldırımların üzerine bırakmak zorunda kalıyoruz diyerek bu durumu protesto eden vatandaşlar; “ Sokakların ve mahallelerin belirli noktalarına çöp koynteyneri koymak zor birşey olmamalıdır. Bu konteynerler dolunay mevkiinde ki sitelerde mevcut. Bu sistemin aynısını şehiriçinde ki mahallelere getirmelerini belediyemizden talep ediyoruz. İzmir / Karşıyaka semtinde çöp konteynerleri yerin altına alınmış iken biz Fatsa’mızda halen daha kaldırım üzerlerine çöplerimizi bırakmaktan utanıyoruz. Bu yakışıksız çöp birikintilerinin kaderine terk edilip kaldırımlara bırakılmasının önüne geçilmesini; bu konuya biran önce el atılmasını belediyemizden rica ediyoruz” dediler.

cpk30-04-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde