04 Mayıs 2024

“Amacımız yeni bir ufuk kazandırmak”

  • PDF

fs30-04-2014

Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Konfederasyonu(TUSKON)’un öncülüğünde 18-19 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde “TUSKON Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü” programı düzenleniyor.

Program hakkında gazetemize açıklama yapan Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) yönetim kurulu başkanı İbrahim Karamolla; konfederasyonumuz öncülüğünde her yıl binlerce yerli ve yabancı iş adamı bir araya getiren TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü(TDTK) , 2006 yılından beri düzenlediği programlarla uluslararası iş dünyasının en bilinen organizasyonlarından biri haline gelmiştir. TUSKON, 19. ticaret köprüsünde 500 milyon dolar ve toplam 19 ticaret köprüsü ile 30 milyar dolar, ülke ihracatına katkıda bulunmuştur. Ülke ekonomisine yaptığı katkılar ile onur duyan konfederasyonumuz, 18-19 Haziran 2014’te TDTK’nın 20.sini düzenleyecektir. Her seferinde farklı bir sektör grubunu ağırlayan TDTK; bu programda İnşaat - Yapı Malzemeleri, Mobilya ve İlgili makineler grubuna yönelik bir program düzenleyecektir. Programa bizde ilçemizden Üreticiler, Toptancılar, Mimarlar, Müteahhitler, Taşeronlar, İnşaat Mühendisleri, Yapı Marketçileri götürmek istiyoruz.

İlçemizden götüreceğimiz işadamlarına yeni bir ufuk kazandırmak, yabancı işadamlarıyla iki gün boyunca yalnızca ticaretin konuşulduğu bir programda ticari alım satım, yeni fikirler, Ticaretin Fatsa dışında nasıl döndüğünü görmek, bunun yanında günümüzde Dünya ticaretinin konuşuldu bir zamanda işadamlarımızı Dünya ticaretinden yakından haberdar etmek, Yurtdışına açılmayı planlayan işadamlarımıza fırsat sunmak amacıyla işadamlarımızı Dünya Ticaret Köprüsü programına götürmek istiyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde