04 Mayıs 2024

“Fatsa İçin Daima Varım”

  • PDF

svr 30-04-2014

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Fatsa Belediye Başkanlığı'na aday olan ve seçim sonrası ilk kez basın toplantısı düzenleyen Fatsalı iş adamı Prof. Dr. Zeki Ulvi Süvarioğlu, seçim sonuçları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Fatsa İlçe binasında gerçekleşen toplantıya çok sayıda basın mensubunun yanı sıra parti üyeleride katılım gösterdi.
Öncelikle seçim dönemi boyunca şahsına sevgilerini eksik etmeyen Fatsa halkına teşekkürlerini sunan Süvarioğlu şu açıklamalarda bulundu; " Seçim süreci boyunca konuşmalarımda birkaç konuya temas etmiştim. Dedim ki, bu seçimler sadece bir yerel seçim değil, aynı zamanda bir genel seçimin provasıdır. Dolayısıyla buradan çıkan neticeler mevcut iktidar partisinin ve muhalefet partilerinin bundan sonraki stratejilerini de etkileyecektir. Eğer Türkiye'nin bu gidişatından mutluysanız oylarınızı bu yönde kullanırsınız, ancak memnun değilseniz de bir uyarı yapmış olursunuz ve mevcut iktidar da bu mesajı alarak kendine çeki düzen verir" dedi.

" Bu Seçimden Çok Mutlu Ve Kazançlı Çıktım "
Seçim sürecinde büyük sevgi ve saygı gördüğünü ifade eden Ulvi Süvarioğlu: "Yerel bir seçim olduğu için parti ve aday kavgalarından çıkalım, bu seçimi Fatsa'nın seçimi haline getirelim, buna göre de olumlu ve pozitif bir seçim yapalım dedik. Sonuçta da gayet medeni, adayların birbirleriyle sürtüşmeye girmediği, partilerin birbirleriyle farklı kavgalara tutuşmadığı bir seçim olması için gayret ettik. Gündemde ulusal derecede yaşananlar vardı. Meydan mitinglerinde mevcut iktidarla ilgili iddialar vardı. Yerel seçime dair hiçbir proje ya da strateji öne çıkmadı. İktidar da muhalefet de bir genel seçimmiş gibi politika yaptı. Ben tüm Fatsalılara teşekkür ediyorum çünkü ben hiç kimseden seçim boyunca bir sevgisizlik, saygısızlık görmedim. Ben daha seçim bitmeden kazananlardan biri olduğumu ifade etmiştim. Ben kendimce. Çünkü uzun yıllar birkaç gün tatil ve kaçamak için geldiğim, doğduğum yerde, yeni haliyle, yapısıyla, insanlarıyla kucaklaştım ve tanıştım. Beni en çok sevindiren de Fatsa'mın gençleri ve çocuklarıyla büyük bir sevgi bağı kurduk ve bu bağımız devam ediyor. Bu da beni gelecek açısından ümitlendiriyor. Artık Ordu'nun ekonomisi, insanların bakış açısı, yaşam tarzı, her şeyi ile ilgili nedir diye sorulduğunda rahatlıkla cevap verebilirim. Bu dönem içerisinde çalışmalarımız boyunca yanımızda oldukları için teşkilattaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi

" Bu Gerçekten Büyük Bir Başarıdır "
Seçim sonucu hakkında değerlendirme yapan Ulvi Süvarioğlu: "Bu açıklamayı yapmak için bu zamanı beklememizin nedeni de seçimden sonraki fiziksel, ruhsal, duygusal yorgunluklarımızı gidermekti. Şimdi hem fiziksel hem de ruhsal olarak dingin bir kafayla sizlerle bir araya geldik. Seçim sonuçlarının nedenlerinden bir tanesi o günlerde Türkiye'de yolsuzluk, rüşvet gibi konulara yoğunlaşan bir gündem vardı. Ancak sadece bu değil, AK Parti Ordu'da 20'de 20 yaptı. Bu gerçekten büyük bir başarıdır. Ben kendilerini tebrik ediyorum çünkü örgütleriyle, kitleleriyle ve tüm unsurlarıyla ciddi bir çalışma yaptılar. Dolayısıyla sonuç geldi. Seçimin mağlubu olarak ben kazanımlarından memnunum ancak seçimin galibi olarak da Hüseyin Anlayan'ı o gün de tebrik ettim, bu gün de aradım ancak yerinde yoktu. Yine tebrik ederim. Fatsa'da üçüncü dönem belediye başkanlığı yapması Fatsa için umarım iyi bir şans olacaktır. Bugüne kadar edindiği deneyimleri bundan sonra daha iyi yansıtacağını söyledi. Artık Fatsa'nın sorunlarına daha fazla hâkim. Eğer dediklerini yapacaksa, Hüseyin kardeşimin Fatsa'ya çok faydalı olacağına ve tecrübeleriyle birlikte daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Vatandaş da bize bugüne kadar yapılan hizmetlerden, etkinliklerden ve mevcut ortamdan memnun oldukları mesajını verdiler. Ben de tüm Fatsalılara bu seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını ve bundan sonra çok daha iyi olmasını canı gönülden diliyorum" dedi.

"Net İfadeler Kullanamam"
Bundan sonraki planlarında siyasetin olup olmadığı sorusuna ilişkin Süvarioğlu: "Bundan sonra da hayatıma devam edeceğim. Belli ücret karşılığında bir şirkette çalışıyorum ve iş hayatımı sürdürüyorum. Bundan sonra siyasette olurum ya da olmam gibi net ifadeler kullanamam. Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Kariyerimde iş hayatımda sıçrama yapabileceği başka bir alan kalmadı. Ancak kariyerimde şu anda hiçbir politik başarı yok, başarıyı seven bir insanım. Karşıma başarılı olabileceğim politik bir mevkii çıkarsa tabiî ki değerlendiririm. Ben içinde memleket sevgisi olan bir insanım ve Fatsa için her daim varım” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde