04 Mayıs 2024

Turizm Kültürünü Aşılamamız Lazım

  • PDF

hrb30-04-2014

Her geçen gün gelişen turizm sektörüne, katkı sağlayan Harbi Turizm Acentası faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Sektöre hızlı ve emin adımlar ile girdiklerini ve mevcut ilgiden ötürü memnuniyetini dile getiren Harbi Seyehat Acentesi sahibi Mevlüt Ekinci; “ Bizim kuruluş amacımız Fatsa’daki turizmi canlandırmak ve turizm kültürünü herkese aşılamaktı. Yaptığımız bütün çalışmalar buna yöneliktir. Yeni bir kurum olduğumuz için işimiz hiç kolay değil. Öncelikle halkımıza turizm deyince akla ne geliyor sormamız lazım. Bir bütün olarak turizmi insanlara aşılamak gerekiyor. Biz bunu değişik projeler ve organizasyonlar ile ortaya çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Fatsa’da yeterli tatil kültürü yok

İki buçuk aydır faaliyette olduklarını ve bu süre zarfında 11 adet tur düzenlediklerini kaydeden Ekinci; “Biz Harbi Turim Seyehat Acentası olarak sadece tur anlamında bakmıyoruz. Tur olması gereken bir şey zaten. Burada benım konseptim tatil kültürünü insanlara yansıtmaktır. Çok cüzzi miktarlarda her insana yılda bir kez de olsa tatil imkanı sunmayı planlıyoruz. Fatsa’da yeterli tatil kültürü yok ve bu konuda bir şeyler üretmenin artık vakti geldi” dedi.

Bizim bölgemiz turizm anlamında, yapılacak yatırımlar ile zenginleşmeye oldukça açık bir bölge diyen mevlüt Ekinci; “ Biz bölgemize Turizmi kazandırırsak hem insanlar kazanır, hemde ekonomik anlamda bir canlılık sağlanmış olur. Fatsa’ya turizm kültürünü kazandırırken, aynı zamanda turistte çekmişl oluruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde