04 Mayıs 2024

FASİAD RİSİAD’ı ziyaret etti…

  • PDF

rz30042014

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD), Rize Sanayici ve İşadamları Derneği(RİSİAD)’ın daveti üzerine RİSİAD’ı ziyaret etti. Ziyarete FASİAD yönetim kurulu üyesi Hasan Gül, Hasan Arıca, Mustafa Sayılır ve Genel Sekreter Adem Korkmaz katıldı.

Ziyaret programı hakkında gazetemize açıklama yapan FASİAD yönetim kurulu üyesi ve eski başkanı Hasan Gül, RİSİAD yönetim kurulu’nun daveti üzerine Rize’ye bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri RİSİAD yönetim kurulu başkanı Yunus Kotiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Çok verimli geçen ziyaretimizde iki derneğin birbirini daha yakından tanımaları, bölgemizin turizm ve yatırımlarını tanımak ve tanıtmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleşmiş oldu. Bizde RİSİAD yönetim kurulu’nu ilçemize davet ettik inşallah ziyaretler karşılıklı olarak devam edecek.

RİSİAD yönetim kurulu başkanı Yunus Kotiloğlu’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; dernek olarak istedik ki sizlerle daha yakından tanışmak, gölgemiz işadamları ile hem hal olabilmek istedik bu vesile ile ziyaretlerimizin karşılıklı olarak devam etmesini bizde isteriz dedi.

RİSİAD dernek merkezinde gerçekleşen toplantının ardında RİHEL Şekerleme Fabrikası ziyaret edildi. RİHEL Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yanbay bize yakın ilgi gösterdi. Fabrika ziyaretinden sonra doğa harikası Ayder Yaylası’nıda yakından tanıma fırsatı bulunuldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde