04 Mayıs 2024

Tayfun Karataş; İlave Bölüm 2016’da Hizmete Açılacak

  • PDF

krt30-04-2014

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, hazırladıkları üç projeyle Fatsa ve çevresinin sosyal, ekonomik ve ticari anlamda büyümesini sağlamaya çalıştıklarını söyledi. 
Refah düzeyi yüksek, işsizliğin en az olduğu bir memleketin hayalini kurduklarını ifade eden Karataş, Fatsa ve çevresindeki ilçeleri güzel günlerin beklediğini kaydetti. Tayfun Karataş, söz konusu üç proje ve diğer önemli gelişmeler konusunda şunları söyledi: “Üç ayrı proje hazırlıyoruz. Bunlardan biri markalaşma üzerine. Hazırladığımız projeyi DOKA’ya sunacağız. Önümüzdeki hafta projeyi teslim edeceğiz. İkinci projemiz Avrupa’daki mesleki eğitimin Türkiye’ye uyarlanmasıyla alakalı. Bu kapsamda söz konusu projeyi Fatsa Ticaret Meslek Lisesi ve Fatsa Kız Meslek Lisesi’yle ortak yürütüyoruz. Üçüncü projeyse dezavantajlı grup diye adlandırdığımız ev hanımlarına yönelik mesleki eğitim projesi. Bu kez, kırsaldaki kadınlarımıza mesleki eğitim vereceğiz. Bu üç projeyi hayata geçirdiğimizde, bölgemizde maddi ve manevi anlamda katma değer oluşacağına inanıyorum.”

“Refah Düzeyi Yüksek Bir Memleket Oluşturmayı Hedefliyoruz”
Mesleki eğitim kurslarının devam edeceğini ifade eden Karataş, “5 Mayıs itibariyle yine 25 kişilik bir kursa başlayacağız. Öte yandan organize sanayinin büyütülmesi konusunda ilgili bakanlığa müracaatımızı yaptık. Sanırım önümüzdeki hafta onaylanacak. Arsa tahsisi bittikten sonra yatırım programına alınacak. Daha sonra da kamulaştırması yapılacak. Eğer bir aksilik olmazsa 2016 yılında da hizmete açılacak. Kısacası Fatsa ve çevresinin sosyal, ekonomik ve ticari anlamda büyümesini sağlayacak düşünce ve projelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Refah düzeyi yüksek, işsizliğin daha az olduğu bir memleketin hayalini kurma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde