04 Mayıs 2024

Yeni Emniyet Müdürü Muharrem ELMAS göreve başladı

  • PDF

mhr30-04-2014

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Muharrem Elmas, geçtiğimiz gün görevine başladı. 
Şehrin emniyeti için kurum olarak düzenli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Elmas, " Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü görevimden, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevime atamam yapıldı. Fatsa'ya ve bölgeye yabancı değilim. Bir önceki görev yerimin Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğüydü " şeklinde konuştu.

Fatsa’nın yapısını ve bölgesel özelliklerini iyi bildiğini ifade eden Elmas, “Görevime başladığım ilk gün itibariyle Fatsa’da meydana gelen tüm olaylar hakkında komiser arkadaşlarımızdan bilgiler aldım. Tabi kurumumuzun adı itibariyle şehrin emniyeti, güvenliği, huzuru ve sakin bir ilçe olması için tüm personel arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Muharrem Elmas kimdir?
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak Arşiv Şube Müdürü Muharrem Elmas, 1968 yılında Samsun'un Terme ilçesinde doğdu. 1992 -1993 yıllarında İzmir Polis Okuluna giderek, mezun olan Muharrem Elmas'ın ilk görev yeri Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde polis memur olarak göreve başladı. Ordu'da 1993- 1997 yılları arasında 4 yıllık polis memurluğu görevini yaptıktan sonra 1997 yılında şark ataması nedeniyle Erzurum iline tayin oldu. Erzurum'da 1,5 yıl bölge trafikte polis memuru görevini yaptıktan sonra açılan komiser yardımcılığı sınavına girerek, 1998 yılının Ekim ile Haziran ayları arasında yapılan sınavdan almış olduğu başarıyla komiser yardımcısı oldu. Ardından Şırnak'a komiser yardımcısı olarak atandı. Şırnak ilinin Silopi ilçesinde 2 yıl boyunca komiser yardımcılığı görevi yaptı. Buradan 2001 yılında Aydın Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı. Aydın'da değişik rütbelerde görevler yaptıktan sonra Nazilli ilçesinde başkomser rütbesiyle asayiş şube müdürlüğü görevi yaptı. Buradan 2008 yılında Aydın'dan Ordu Emniyet Müdürlüğüne başkomser olarak atandı. Atanmasının ardından 4,5 yıl boyunca Başkomser ve emniyet amiri rütbesinde Trafik Tescil, Denetleme Müdür yardımcılığı görevi yaptı. Yine Ordu'da 2012 yılı terfi döneminde Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü görevine atandı ve burada yaklaşık 15 ay görev yaptı. En son olarak ise, Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü görevinden 22 Nisan 2014 yılında Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütecek olan Elmas, evli ve 14 ile 17 yaşlarında iki çocuk babası.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde