04 Mayıs 2024

“Hakkımda Çıkan Haberler Doğruyu Yansıtmamaktadır”

  • PDF

mh16-04-2014

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR partisinden ihraç edileceği haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirterek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla da arasında en ufak bir pürüz yaşanmadığını ifade etti.

Hazinedar, gazetemize yaptığı özel açıklamada; “ Ben partime 3 ay önce geri dönen bir siyasetçiyim. Bu bakımdan partime karşı hata yapma şansım yoktur. Kaldı ki Türkiye’nin gözbebeği olan bir ilçede Belediye Başkanı seçilmem sorumluluklarımı daha çok arttırmıştır. Bu sorumluluk bilinciyle çalışmaktayım” dedi.

İlçesine her gün Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst düzey yöneticilerinden en az 3 kişinin geldiğini vurgulayan Hazinedar; “ Partimin gözbebeği olan Beşiktaş ilçeme her gün partimden en az 3 üst düzey yetkili geliyor. Bu durumda partimin gözbebeği olan ilçeme ve Genel Başkan’ıma hata yapma şansım yoktur. Partimden ihraç ve istifa edeceğim haberleri tamamen yalan ve iftiradır. Tabi ki genel başkanım arıyor ve görüşüyoruz. Genel Başkanımız çalışmalarımızı yakından takip ediyor. Nasıl ki Şişli ilçesi partimizin göz bebeği ise Beşiktaş’ta çok önemli bir ilçedir. Ben Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir ilçede hata yapma gibi bir lüksümün olmadığının bilincindeyim. Hakkımda çıkan haberlere kimsenin inanmamasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde