04 Mayıs 2024

“Herkesi Kutlu Doğum proğramına bekliyoruz”

  • PDF

mft16-04-2014

Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile gazetemizi ziyarette bulanan Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can; 19 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum Programına katılım çağrısında bulundu.

“Samimiyet Duygusu İşlenecek”

19 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Kutlu Doğum programında samimiyet duygusunu işleyeceklerini belirten Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can , “ Diyanet işleri Bakanlığımız ve Diyanet Vakfı ile beraber 1989 tarihinden itibaren Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyoruz. Etkinlikler, organizasyonlar yapıyoruz. Bu programlar ilk kutlanmaya başlandığı zamanlarda sönük geçiyordu, ama öyle bir noktaya geldik ki sadece Diyanet İşleri Bakanlığı değil diğer kurumlarda kutlamaya başladı. Biz bu haftayı dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Bizim ana konumuz bu programda samimiyet olacak. Dünya artık samimiyetten uzaklaşıyor. Bu noktada samimiyet konusu işlenecek. Samimiyet duygusunu ne kadar anlatabilirsek o bizim için kar olacaktır” şeklinde konuştu.

“Müftülük binasındaki ilk konferasımız olacak”

19 Nisan Cumartesi günü saat 13.45’te Müftülük binası konferans salonuna herkesi davet eden eden Fatsa Müftüsü Hüseyin CAN; “ Bu yapacağımız program müftülük binasında yapacağımız ilk konferansımız olacak. Ayrıca konferansımıza İstanbul İl Müftüsü Prof.Dr. Rahmi Yaran katılacak. Biz zaten 10 Nisan’da Kutlu Doğum Haftasını başlatmış olduk. Bir kermes yaptık ve kermesimizi ayın 21’ine kadar devam ettireceğiz. Ardından da Gülüzar Kuran Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerimize diploma merasimi yapacağız. 12 kızımızı ödüllendirmiş olacağız. Böylelikle Kutlu Doğum Haftası programlarını tamamlamış olacağız. Esasında Kutlu Doğum hiç bitmemeli ve herzaman yaşanmalıdır. İnsanların hayatında her daim yer almalıdır. Bir haftaya sığdırılmamalıdır. Biz herkesi Kutlu Doğum haftası programına bekliyoruz. Fatsa halkına sevgimizi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde