16 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Tiyatro’da Rol Aldı

  • PDF

baskan 16-04-2014

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu’nun “Çok mu Abarttık 3” adlı oyununda oyuncu olarak rol aldı.
Fatsa Mega Gençlik Tiyatro ekibinin Kültür Sarayı'nda sahnelediği, “Çok mu Abarttık 3” isimli tiyatro gösterisine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş da izledi. Tipik bir aile yaşantısının anlatıldığı tiyatro gösterisinin sonunda evlilik sahnesi gerçekleşti. Bu evlilik sahnesinde tiyatronun baş rol oyuncusu olan bu sahnede gelin rolü oynayan Semra Şimşek nikah kıyma işlemini ön sırada oturan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan tarafından yapılmasını istedi. Başkanımız Anlayan’ da genç tiyatrocunun bu isteğini geri çevirmedi.
Başkan Anlayan nikah işlemine başlamadan önce, “Sayısını hatırlamadığım kadar nikah kıydım ama bu en ilginci olacak herhalde” dedi.
Nikah işleminden sonra düğün eğlence ile devam etti ve gelinin eski sevdiği tarafından öldürülmesiyle tiyatro sona erdi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan tiyatro sonunda bir kez daha sahneye çıkarak Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu ekibine başarılı oyunlarından dolayı teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde