16 Mayıs 2024

İyi Bir Planlama İle Tüm Mahallelerimizde Çalışmalar Başlatacağız

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bugün Ilıca mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi daha sonra Belediyeye geçerek vatandaşlarla sohbet etti.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.
Ilıca Belediyesi’nde ilk açıklamayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen yeni bir döneme hep beraber geçmiş olduklarını belirterek, “Ilıca mahallemiz yeni dönemde hem Fatsa Belediyemizden hem de Ordu Büyükşehir Belediyemizden hizmet almak kaydıyla hem daha gelişecek daha da güzelleşecek. Bunu zaman içersinde göreceğiz ve yaşayacağız” dedi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise yaptığı açıklamada Ilıca mahallesinin bu zamana kadar aldığı hizmetin daha fazlasını alacağını ifade ederek, “Ilıca mahallemiz kısıtlı imkanlarla hizmet alamamıştı. Yapılan hizmetlere teşekkür ediyoruz ancak alanın büyük oluşu hizmetin yeterli yapılamamasına neden olmuştu. İnşallah biz şimdi daha iyi imkanlarla daha fazla gayretle iyi bir planlamayla hizmeti Fatsa’nın her tarafına ulaştırmaya çalışacağız. Bir taraftan ekiplerimiz hazırlık çalışmalarına başladılar, inşallah biz ilk fırsatta bire bir planlama aşamasına geçeceğiz. 79 tane mahallemiz var ve bu mahallelerimizin her birinin ayrı ayrı sorunları var. Her birinin ortak sorunu başta yol sonra su, daha sonra da kanalizasyon hizmetleri geliyor. O sebeple yeni mahallemiz olan köy ve beldeler başta olmak üzere öncelikle yoldan ve büyükşehir ile beraber su’dan başlayacağız. Mahalle sayımız çok olduğu için 21 tane meclis üyemize bire bir mahalle sorumlusu vereceğiz ve o mahallenin işlerini hizmetlerini bu arkadaşımız ile birlikte takip edeceğiz. Çalışmalarımızda muhtarlarımızla olacak bir ekip çalışmasıyla ilkönce ihtiyaç planlaması yapacağız planlama yaptıktan sonra çalışmalarımız başlayacak. İyi bir planlama ile aynı anda 79 tane mahallede çalışma başlatmamız lazım. Önceliğimiz vatandaşı tozdan çamurdan kurtarmaktır bu çerçevede bir planlama yapacağız. Büyükşehir ile koordinasyonu sağlamadan çalışmaya başlamak gibi bir telaş içerisinde olmayacağız. Büyükşehir belediyemizde şu anda bir ekiple kadro kurma telaş içerisinde. Bu çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyor. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde işimiz hem hizmet olacak hem de milletle birlikte olacağız. Bir defa daha bize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde