16 Mayıs 2024

Bostancıoğlu’na 4 Oda’dan Tam Destek

  • PDF

ayd16-04-2014

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Fatsa’daki STK Başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

4 Mayıs 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler için destek turuna çıkan Bostancıoğlu Fatsa’daki 4 odanın 4’ünden de tam destek aldı.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Fatsa Kültür Sarayında Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Bostancıoğlu; “Tek yumruk ve tek vücut olarak Ordu’ya gelerek bize destek vermenizi oda başkanlarımdan ve üyelerimden rica ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen programa Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz ve yönetim kurulu, Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş ve yönetim kurulu, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu ve yönetim kurulu, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve yönetim kurulu ve Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen toplantıda, STK başkan ve üyeleri ise Aydın Bostancıoğlu’na tam destek vereceklerini ifade ettiler.

“Tek yumruk Olmalıyız”

Yaptığı açıklama sırasında Fatsa’daki Oda Başkanlarından destek isteyen Aydın BOSTANCIOĞLU; “1992’den beri Fatsa Gıda Maddeleri odası başkanlığı yapmaktayım. 2011’den sonra Ordu Esnaf Odaları Birliği başkanı oldum. Şuanda görevimiz 4 Mayıs 2014 itibari ile bitecek. 4 Mayıs tarihinde bizim genel kurulumuz olacak. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu seçime tekrardan adayız. Fatsa’da bulunan 3 oda başkanıyla birlikte Ordu Esnaf Odaları birliğine adaylığımı tekrardan koyuyorum. Sizlerden de destek vermenizi istiyorum. Bize destek verirseniz mutlu oluruz. Tek yumruk ve tek vucut olarak Ordu’ya gelerek bize destek vermenizi sizlerden rica ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş ise Aydın Bostancıoğlu’nun görevini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Fatsa’da sivil toplum kuruluşları olarak Aydın abimize tam destek vererek herzaman arkasında olacağız” dedi.

Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan BAŞ ise, “ Fatsalı olması ve görevini başarıyla gerçekleştirmesi sebebiyle Aydın Bostancıoğlu’nun arkasında olup, elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” diyerek Fatsa’dan birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde