09 Mayıs 2024

Talih Kuşu Fatsa’ya Kondu

  • PDF

millii 640x428

Milli Piyango İdaresi Çekilişler Daire Başkanı Fatsalı hemşerimiz Ekrem Gürsoy, beraberinde Şube Müdürü Sema Coşkuner ve Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nden bazı personellerle birlikte Pazartesi günü Ünye’de yapılan çekilişten önce Fatsa’yı gezdiler.

Ünye’de yapacakları çekiliş öncesi fırsattan istifade Fatsa turu atmak istediklerini belirten Şube Müdürü Sema Coşkuner: “Başkanımız Fatsalı olduğu için sürekli memleketinden bahsediyordu. Çekilişin Ünye’de yapılacak olmasından dolayı da buraya gelmiş olduk. Bizi hemen Fatsa’ya getirdi. Fatsa gerçekten çok şirin ve güzel bir ilçe. Tüm imkânlar var. Doğası mükemmel. Fatsa’da yaşayan insanlar gerçekten çok şanslılar” dedi.

Milli Piyango İdaresi Çekilişler Daire Başkanı Ekrem Gürsoy: “Ben Fatsalıyım ve sürekli gidip geliyorum. Fatsa Lisesi mezunuyum ve hala liseden görüştüğüm arkadaşlarım var. 40 yıldır Ankara’da yaşıyorum ama hiçbir zaman memleketimden kopmadım. Ekibimle Ünye’deki çekiliş için buraya gelir gelmez hemen Fatsa’yı gezmeye getirdim. Ekibim de Fatsa’yı çok beğendiler. İnşallah bir dahaki sefer çekiliş için Fatsa’^da oluruz” dedi.

milliiiii 640x428

milli 640x428

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde