16 Mayıs 2024

İdris Öklük; “Takım Arkadaşları Arıyoruz”

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/ıdrs9-4-2014.jpg

ıdrs9-4-2014Fatsa’da faaliyete geçen ve kısa sürede kulvarında yükseliş trendi sağlayan Remax Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri, emlak alım ve satımı ile Fatsa’da hizmetlerine devam ediyor.

Fatsa’nın emlak yatırımında oldukça zengin bir bölge olduğunu ifade eden Broker İdris Öklük, Dünya genelinde büyük güven ve üne sahip olan Remax şirketinin faaliyetleriyle ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Remax’                ın 94 ülkede faliyette olduğunu vurgulayan İdris ÖKLÜK; “ 2500’e yakın çalışan ortağımız var. 250 den fazla ofisimiz ile hizmet veren bir kuruluş. 2010 yılında dünyada en fazla gayrimenkul satan firmayız. Kurumsallığın vermiş olduğu bir güç var arkamızda. Bu gücü kullanabiliyoruz. Marka bilinir olduğu zaman bu da güvenilirliğimizi bir kat daha arttırıyor” dedi.

“Bizim Gücümüz, Kurumsallığımızda ve Sağladığımız Güvende”

Remax’ın güven verici şirket olduğunu ifade eden Öklük; “Biz gayrimenkul alımında ve satımında güvene önem verenler kurumsal bir şirketiz. Yaptığımız alışverişleri sözleşme yaparak daha güvenilir hale getiriyoruz. Vatandaşlarında profesyonel olarak çalışmamız hoşlarına gidiyor ve Remax’ı tecih ediyor” diye konuştu.

“İnsanlar Remax’ı Biliyor Fakat işlevi Hakkında Bilgisi Yok”

Remax’ı insanlara anlatırken en büyük hatamız ismi vurgulayıp işlevini iyi anlatamamak oldu diyen Öklük, “Biz remax olarak reklama ciddi bir para ayırdık. Fakat yanlış bir reklam politikası izledik. İnsanlar Remax’ı biliyor ancak tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorlar. Biz ilk reklam çalışmalarında merak uyandırması amacı ile ne yaptığını söylemiyorduk. Bu seferde insanlar remax ismini öğrendi, ama işlevini öğrenemedi. Bizim şirketimiz danışmanlık hizmetleri veren gayrimenkul satışı ve kiralaması yapan bir şirkettir. Fatsa’da belirli bir temel oluşturduk fakat ismimizin ve etkinliğimizin ilerleyen günlerde daha aktif hale geleceğine inanıyoruz” dedi.

“Takım Arkadaşları Arıyoruz”

Takım arkadaşı konusunda eksiklikleri olduğunu ifade eden Öklük;” İş anlamında bizim en vurucu noktamız şu. Kendi işinizin patronu oluyorsunuz. Girişim ruhuna sahip olan herkesi bünyemize davet ediyoruz. Bizim sunduğumuz imkanlar çok cazip. Fakat bunun zorunlu bir eğitimi var. Bunun bedelini, ücretini kişi kendisi ödüyor. Biz bünyemize girişimci ortaklar alarak daha aktif hale gelmek istiyoruz. Doğru yöntemleri öğrenip, doğru bir şekilde işi yaparsanız kazanma şansı çok büyük bir sektör. Dışardan bakıldığı zaman gelecek vaadetmeyen bir sektör gibi görünse de iyi kazanç sağlayacak bir altyapıya sahip, geleceği olan bir sektör. Bizimle takım arkadaşı olarak çalışmak isteyen, Gayrimenkul danışmanı olmak isteyen herkes telefonla, internet yolu ile ulaşabilir yada ofisimizi ziyaret edebilirler” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde