16 Mayıs 2024

“Gaga gölü cazip hale gelecek”

  • PDF

ysf9-4-2014Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve Sefaköy mahallesi muhtarı Yusuf KAYNAR, belediyeyle koordinasyonlu şekilde çalışacaklarını ifade ederek Sefaköy mahallesinin eksikliklerini kısa sürede gidereceklerini belirtti.

“Köylerimizin en büyük eksiği...”

Açıklamalarına devam eden KAYNAR; “Artık köy muhtarlığı diye bir şey kalmadı, büyükşehirle birlikte mahalle olduk. Mahalle muhtarlığı olduğumuz için de direk Belediyeye ve Belediye Başkanına bağlıyız. Biz belediye ile koordinasyon halinde çalışacağız. Benim gördüğüm köylerimizin en büyük eksiği kanalizasyon ve yol sorunu. Bu sorunları koordinasyonlu bir şekilde çözeceğimizin sözünü biz yetkili mercilerden aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızda sözlerini verdi. Biz bunların takipçisi olacağız. Biz bu görevi kendimize makam mevki olarak görmüyoruz. Hizmet için geldiğimizi hem köy halkı hem de oda başkanları biliyorlar” şeklinde konuştu.

“Gaga gölünü güzelleştireceğiz”

Gaga gölünün çevresini güzelleştirerek cazip hale getireceklerini vurgulayan Yusuf KAYNAR; “Bizim dört muhtarlığın birleştiği bir nokta var. Orada bir gaga gölü var. Biz en azından buraya bir yürüyüş parkı yapma arzusu içindeyiz. Biz bu konuyu kendi aramızda istişare yaptık. İnşallah bu yönde başarılı olacağız. Köyümüze hizmet anlamında en iyisini yapacağımıza buradan söz veriyoruz” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde