16 Mayıs 2024

“Bize Güvenenler Mahçup Olmayacak “

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/hatıplı-9-4-2014_2.JPG
There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/hatıplı9-4-2014.JPG

hatıplı-9-4-2014 2

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bugün belediye meclis üyeleri ile birlikte Hatipli mahallesine giderek hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de belediye binasına çıkarak incelemelerde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada Hatipli halkının 30 Mart yerel seçimlerinde kendilerine çok yüksek oranda destek verdiklerini belirterek, “Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.” dedi.
Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Seçimler vesilesiyle buraya birçok defa gelmiştik. Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde de birçok defa Hatipli’ye gelmiştik. Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla Hatipli beldesi mahalle oldu, biz de bugün bu vesileyle Hatipli mahallemizi ziyarete geldik. Eski belediye başkanımızla mahalle muhtarımızla meclis üyelerimizle birlikte bir teşekkür ziyareti yapıyoruz. Belediyemizi bir defa daha yerinde inceliyoruz. Ben bir defa daha bu seçimlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum, bütün Fatsa’mız için bütün Ordu’muz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Hatipli de olduğumuz için özellikle Hatipli halkına çok teşekkür ediyorum. Hatipli halkı bize çok yüksek bir oranda destek verdiler. Hatipli bizleri bir defa daha mahcup etmedi, bizlere bir defa daha inandılar ve güvendiler çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde bizlere güvenen insanlara mahcup olmamak için elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışarak hizmet ederek çalışmaya gayret edeceğiz. Vatandaşlarımız bize güvendikleri için hem de daha çok hizmet istedikleri için bu desteği verdiler. İnşallah vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Ben bir defa daha Hatipli için Fatsa’mız için Ordu’muz hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, çok teşekkür ediyorum.”dedi.  hatıplı9-4-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde