16 Mayıs 2024

Salim Taşbaşı’dan Beşinci Dönem Sevinci

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/mhtarsalım_09-04-2014.jpg

mhtarsalım 09-04-2014Dumlupınar mahallesinin 'Efsane muhtarı' olarak bilinen Salim Taşbaşı, 2014 muhtarlık seçimlerinden de başarıyla çıkarak 5'inci dönem için kolları sıvadı.

1994 yılından bu yana Dumlupınar Mahallesi muhtarlığını kimseye kaptırmayan Salim Taşbaşı, yeni dönemde de bu göreve layık görüldü. 20 yıldır görev yapan Taşbaşı, sağlığı el verdiği müddetçe görevini yapmaya devam edeceğini söyledi. Muhtar Salim Taşbaşı, "20 Senedir mahallemde muhtarlık yapıyorum. Herkese kolay kolay nasip olmayacak bir olayı yaşıyorum. 30 Mart seçimlerinde 3 rakip adaya karşı mahalle halkımızın değerli oyları ile yeniden muhtar seçilmiş bulunuyorum. Öncelikle oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarıma en içten teşekkür ediyorum. Her oyun bir emanet olduğunu ve bu emanetlere layığı ile sahip çıkmaya çalışacağımı belirtmek istiyorum" dedi.

Özellikle Dumlupınar mahallesi seçmeninin yanı sıra çocuklarında sevgisini kazanan Taşbaşı mazbatasını alarak 5 yıllık dönem için yeniden koltuğuna oturdu. Kendisine yeni dönem için başarılar diliyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde