16 Mayıs 2024

“Bolaman Çok Güzel Bir Turistik Belde Olacak”

  • PDF

bolmntessekkr9-4-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan teşekkür amaçlı gittiği Bolaman mahallesinde belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
Belediye önünde Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a partili Recai Şahin, Bolaman Mahallesi Muhtarı Yaşar Şahin ve Bolaman Belediyesi personelleri çiçek takdim ettiler. Ayrıca Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın Bolaman Belediyesi’ne gelişi nedeniyle kurban kesildi. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Meclis üyeleri ve belediye teknik personelleri de eşlik ettiler.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan belediye önünde biriken vatandaşları tek tek selamladıktan sonra belediye önünde bir açıklama yaptı ve daha sonra belediye binasına geçerek burada da vatandaşlarla projeleri paylaştı.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada Bolaman’ın Fatsa’nın Ordu’nun ve Karadeniz'in en güzel yerlerinden birisi olduğunu belirterek, “Bolaman başta olmak üzere bütün Fatsalı hemşerilerime verdikleri destektenlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşmak üzere gerek şehir içersinde gerekse beldelerimizde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bolaman Fatsa Belediyesi'ne bağlandığı için bundan sonra tabelada Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi yazısı göreceksiniz. Bugün buradaki amacımız sadece bir belediye ziyareti değildir sonuçta artık burası bizim bir şubemiz. Bugün Bonaman’a teşekkür için geldik ben bir defa daha teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımıza, partimize, bizlere ve ekibimize bir defa daha güvendikleri için yetki verdikleri için çok teşekkür ediyorum. 10 senelik tecrübemizle yapmış olduğumuz hizmetlere bir 5 yıl daha bizlere destek olmanızdan dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah bu güveni boşa çıkartmamak adına gece gündüz birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Fatsa’mızın 79 tane mahallesi bu hizmetlerden en güzel şekilde hizmetlerden istifade edecek. Göreceksiniz çok daha güzel olacak. Bolaman içinde çok daha güzel olacak çünkü Bolaman gerçekten sadece Fatsa’mızın değil Ordu’muzun Karadeniz’imizin en güzel yerlerinden biri. Buradaki doğa güzelliği buradaki deniz ile doğanın birbiri ile buluşması ve kıyıdaki güzellik inşallah gerek Bolaman gerek Yalıköy deniz kenarı olması hasebiyle denizle buluşacak projelerle hizmetleri alacak. Diğer beldelerimiz ve köylerimizde bu hizmetlerden asla mahrum kalmayacak. İnşallah burası çok güzel bir turistik belde olacak. Bolaman’da 30 yıllık bir irade vardı. Yapılan hizmetlere teşekkür ediyoruz ama eksik olduğunu daha önce de söyledik.” dedi. bolamantssekkr9-4-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde