16 Mayıs 2024

Fatsa’da teşekkür mitingi

  • PDF

emydn2-4-2014Seçim sonuçlarının açıklamasından sonra Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara coşkulu bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan bu sefer aynı yerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’la birlikte vatandaşlara seslendi.

Cumhuriyet Meydanını hınca hınç dolduran vatandaşların sevinci meydana sığmazken, Fatsa’dan tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Seçim otobüsüyle birlikte Cumhuriyet Meydanın giriş yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Sözen ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Seçim otobüsünün üzerine çıkarak vatandaşları selamlayan Hüseyin Anlayan ve Enver Yılmaz’a Ak Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal, 23.dönem Milletvekilleri Ayhan Yılmaz ve Eyüp Fatsa, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen’de eşlik etti.

“Zaferimiz Kutlu Olsun”
Fatsalılar ile gurur duyduğunu, Fatsa’yı en kalbi duygu ve düşüncelerle selamladığını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin seçim otobüsün üzerinde yaptığı konuşmada, “Zaferimiz kutlu olsun, yine hizmet yolunda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Hepinizi yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi. Başbakan Erdoğan’la 12 yıl önce başladıkları hizmet yolunda girdikleri her seçimde kimseye mahcup olmadıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Anlayan, “Rabbime şükürler olsun bizleri Fatsa, Ordu ve Türkiye’de mahcup etmediniz. Bir 5 sene daha sizlere hizmet etmek için karşınıza çıktık. Hepinize yürekten ama yürekten teşekkür ediyorum, bizleri Başbakan’a karşı mahcup etmediniz. Bu dava ve hizmet sadece bizim değil, 10 yıldan beri sizlerin verdiği yetkiyle Belediye Başkanlığı yapıyorum. Sizlere anlattığımız projeleri yapmaya çalıştık. Sizler ile bir olduk beraber olduk. Biz birlikte Fatsa olduk. 10 seneden beri bizlere güvenen siz değerli vatandaşlarımızı mahcup etmemek için nasıl çalıştıysak önümüzdeki 5 sene aynı şekilde birlikte çalışacağız.” dedi.

“Birlik Ve Beraberlik İçinde Seçimi Kazandık”
Enver Yılmaz’la bir takım olduklarını birlik ve beraberlik içinde Ordu’yu yöneteceklerini söyleyen Başkan Anlayan şunları ekledi, “Beş yılda yapacaklarımızı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’la birlikte yapacağız. Oda artık bizim takımın en büyük oyuncusu. Sizlerden destek isterken hep birlikte olduk. Birlik ve beraberlik içinde seçimi kazandık. Büyükşehir çok önemli bir fırsat dedik ve hamd olsun sizlerde bu fırsatı gördünüz. Bu takımı bozmayın, birlikte yola devam edelim dedik ve Bütün Türkiye örnek bir şekilde yirmide yirmi yaparak kucak dolusu selam gönderiyoruz. Bizimle gece gündüz çalışan bütün teşkilat üyelerimize yürekten çok teşekkür ediyorum. Bize inanan bizimle gönül bağı kuran ve bizlere güvenerek yetkiyi bizlere veren hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Diğer partinin adaylarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz Fatsa’ya hizmet için yola çıkmıştık. Bizler kimseyi ötekileştirmeden 10 yıldır nasıl hizmet yaptıysak, şımarmadan, ustalık döneminin omuzlarıma binen sorumluğunun üzerinden hep birlikte kalkacağız” şeklinde konuştu.

“Kar Topu Gibi Büyüyen Bir Sevgi Seli Oluştu”
Hüseyin Anlayan’dan sonra söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, seçimden bir gün sonra, güzel bir günde, Fatsalılar ile buluşmaktan onur duyduğunu söyledi. 122 günlük seçim maratonundan zaferle çıktıklarını ifade eden Yılmaz, seçimden önce Cumhuriyet Meydanında aynı şekilde vatandaşlara hitap ettiğini hatırlatarak şunları söyledi: “O zaman demiştim ki, çok seviyeli bir 12 yıllık tecrübe ile yaptıklarımızı teminat göstereceğiz, yapacaklarımızı anlatacağız demiştik. Nitekim bu seçim çalışmaları kapsamında 19 ilçemizi ziyaret ederek oralarda ikamet edeceğiz. İlk defa Ordu siyasetinde ilçelerde kalmak suretiyle, hem seçim çalışmamızı yaptık hem de ilçelerimizin seçimden sonra nasıl bir kadroyla yöneteceğimizin muhasebesini yaptık. Bu çerçevede çok yoğun ve güzel bir çalışma ortamımız oldu. Özellikle son bir aydan itibaren Ordu, Ünye ve Fatsa’ya inince kar topu gibi büyüyen bir sevgi seli oluştu. Mitinglerimiz artık kapalı mekanlara sığmaz olmuştu. Gittiğimiz her yerde coşkulu mitingler yaparak coşkulu bir seçime ilk şahit olduk.” diye konuştu.

“Başbakanımız Aradı”
30 Mart akşamı saat 18:00’den itibaren sonuçların ulaşmasıyla zaferin sürpriz olmadan kazanıldığı söyleyen Yılmaz, “Dedim ki arkadaşlarıma, biz böyle bir tablo bekliyorduk. Ordu ve 19 ilçede böyle güzel bir sonucun çıkacağını biliyorduk dedim. Bizim Fatsa’da 122 gün önce söylediğimiz bir sözümüz vardı neydi o; ‘Başbakanım 30 Mart akşamı ben sizin telefonunuza çıktığım zaman diyeceğim ki, büyükşehir dahil 19 ilçeyi alarak 20’de 20 yaptık’ diyeceğim diyerek söz vermiştik. Dün akşam saygıdeğer Başbakanımız bizleri saat 22:30 gibi aradı, Fatsa ve Ordu’daki tabloyu sordu. ‘Efendim sözümüzü tuttuk, Ordu Büyükşehir’i aldık, Fatsa’yı aldık, 20’de 20 yaptık’ dediğimizde Başbakanımızın Orduya ve Fatsa’ya olan bakış tarzını biliyorsunuz, ‘Allah razı olsun Ordululardan, hepsine saygılarımı ve sevgilerimi söyleyin’ dediler” şeklinde konuşan Enver Yılmaz’ın konuşması ‘Recep Tayyip Erdoğan’ tezahüratlarıyla yarım kaldı. Ordu’nun artık Büyükşehir olduğunu hatırlatan Enver Yılmaz, “ Ordu’da seçimi yüzde 53 gibi bir ortalamayla en yakın rakibimize yüzde 20’lik bir fark atarak kazandık. Ordu’muzun tamamının sorumluğunun üzerimize almış olmanın idraki ile çalışacağız. Adil ve adaletli olacağız. Artık biz, bize oy verenlerin değil Ordulu hemşerilerimin tamamının Başkanı olacağım. Hedefimizde neden yüzde 55 kaldığımız, neden yüzde 60 yada yüzde 65 olmadığımız olacaktır. Bize oy vermeyen kardeşlerimizin endişesi nedir ve yarın göreve geldiğimiz andan itibaren o vatandaşların endişesini gidermek için çalışacağız. Söz verdiğimiz bütün projelerin takipçisi olacağız. 52 tane projemizin 7 tanesi mega olmak üzere hükümetimizin teminatına dayanarak hayata geçireceğiz. Açıkladığımız bütün projelerin teminatıyız. Fatsa Belediye Başkanımızın Ustalık dönemine ait açıkladığı projelerin takipçisi bizler olacağız, Büyükşehirle koordinasyon halinde yapacağız. Sorumluğumuzun farkındayız ve yarından itibaren yeni oluşturacağımız birimlerimizle birlikte, söz verdiğimiz gibi Ordu’muzu 2 yıllık süre içinde Büyükşehir mekanizmasının tıkır tıkır işlediği 19 ilçenin birbirinden koordineli olarak çalıştığı bir Büyükşehir hayal ediyoruz” şeklinde konuştu.env2-4-2014envr2-4-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde