16 Mayıs 2024

“Vatandaş oynanan oyunlara kanmadı”

  • PDF

abdlh2-4-2014Ordu AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Abdullah UÇAR sonuçlanan yerel seçim sonuçlarının ardından gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

“Hedefimize ulaştık”

Biz bu seçim dönemine hazırlanırken “20 de 20” parolası ile hazırlanmıştık ve bu hedefimizi de gerçekleştirmenin haklı gururu içerisindeyiz diyen Uçar; “ Teşkilat olarak çok güzel çalıştık. Bu seçimlerde büyük bir başarı yakalayacağımızı düşünüyorduk ama tereddüt ettiğimiz ilçeler vardı. Kesinlikle adaylarımızdan emindik. Güzel bir program eşliğinde, nokta atışı diyebileceğimiz yerlerde seçim çalışmalarımız yapıldı. İnsanlara gönülden yaklaşıldı. Başbakanımızın, partimizin taahhüt ettiği projeler vardı. Bu projeler vatandaşlarımıza tek tek gösterildi ve anlatıldı. Bunun neticesini de Ordu halkı sandıklara yansıtarak 19 ilçe ve büyükşehir belediyesini partimize emanet etti” dedi.

“Vatandaş oyunlara kanmadı”

Türkiye’de seçim sonuçlarını etkilemek için hazırlanan bir takım oyunlar vardı. Ama vatandaşımız neyin ne olduğunu gördü, bu tip oyunlara kanmadı. Buna karşılık cevabını da sandıkta vermiş oldu diyen Abdullah UÇAR; “ Vatandaş başbakanımıza olan güvenini samimiyetini bir kez daha kanıtlamış oldu. Muhalefet açısından da bakıldığı zaman bence bir yıkım oldu. Türkiye’de oy çok, ama muhalefete yok diye bir tablo ortaya çıkmış oldu. Türkiye’de ekonomik verilerimiz iyi gidiyor. Vatandaşlarımızın durumu ekonomik açıdan belirli bir noktaya ulaşmış durumda. Bu sebepten ötürü vatandaşın istekleri daha fazla oluyor. Bu isteklere cevap verecek tek parti olarak vatandaşlar tercihlerini Ak Partiden yana yaptı” şeklinde konuştu.

“Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz”

Hüseyin Anlayan başkanımızın ardarda 15 yıl Belediye Başkanlığı yapmasının Fatsa tarihinde ilk olacağına vurgu yapan Uçar; “Bu konuyla ilgilide başkanımızı tebrik ediyorum. Tabi çeşitli şeyler vardı, Fatsa’da seçim alınamıyor diye. Muhalefet böyle bir algı oluşturmak istedi ama vatandaşımız daha fazla oy vererek bu algıya karşılık verdi. Biz bunun sorumluluğundayız. Biz hizmet hedefindeyiz. Sunduğumuz projelerinde üzerinde hizmetler ile vatandaşlarımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz. Ordu genelinde sunulan projelerin hepsinin hayata geçirileceğinden de eminim. Bir sonraki dönemlerde de daha fazla oy oranları ile milletimizin karşısına çıkacağız. Ve inşallah birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.abdl2-4-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde