16 Mayıs 2024

Parti Temsilcilerinden Tebrik Mesajları

  • PDF

ulvsvrl2-4-201430 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin açıklanmasının ardından diğer parti temsilcileri Hüseyin ANLAYAN’ı tebrik etti.

Sosyal Medya’dan yaptıkları açıklamada seçim sonuçlarının Fatsa için hayırlı olmasının dileyen parti temsilcileri, Hüseyin ANLAYAN’ın tekrardan belediye başkanı olmasını tebrik ederek örnek davranış sergilemiş oldular.

İşte diğer parti temsilcilerinin sosyal medyadan yaptıkları açıklamalar;

Ulvi Süvarioğlu

Pek muhterem Fatsalılar seçim sonuçlarıyla ülkemizin ve Fatsa’mızın mevcut durumundan memnuniyetini ve gelecekleri için de güvenlerini ifade eden oy tercihini yapmışlardır. Demokrasi gereği saygı duymak durumundayız, seçilen başkanımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ederim.

Benimle çalışan ve bana inançlarını, güvenlerini veren tüm Fatsalılara ve özellikle CHP teşkilatına başta Doğan başkan ve Osman Güngör başkan olmak üzere en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum,

Ama en çok ta benimle koşulsuz sevgi ve inanç köprüsü kurup ,gönül bağıyla iletişimimizin devam edeceği delikanlı Fatsalılara, yürekli kadınlarımıza ve seçmen olmadığı halde her ortamda beni kucaklayan çocuklarıma milyonlarca teşekkür ediyorum.

svmsvg2-4-2014S.Sezgi Demir

Demokrasinin konuştuğu sevgili halkımızın teveccühü kararıyla ve güvenilip inanılarak atılan oylar karşılığında Ordu Büyükşehir Sayın Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Anlayan’ı tebrik ediyorum. Hizmet sevdanızda da başarılar diliyorum.

İsmail Koçan

Seçimler bitti, sandıklar sayıldı, demokratik bir ortamda ve anlayışla geçen bu yarışta kazanan; Fatsa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Anlayan, Büyük Şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Beyleri ve Ak Parti gönüldaşlarını çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışını kazanmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ordu'ya yakışan ve layık olan en güzel hizmetlerin yapılmasını ümit ederim.
Çıkmış olduğunuz bu yolda yaşanılabilir bir Ordumuzun ve Fatsamızın inşası için Cenabı Rabbim yardımcınız olsun.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde