30 Nisan 2024

“Vatandaş Lafa Değil İcrata Bakıyor”

  • PDF

sakry26-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Anlayan’ın dün akşamki ev sohbeti sokak mitingine dönüştü.
Dün akşam belediye meclis üyesi adaylarından Ak Parti Sakarya mahallesi temsilcisi Yaşar Argın’ın evine sohbet programı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan mahalleye geldiğinde çok büyük bir sürpriz ile karşılaştı.
Seçim otobüsü üzerinde mahallede toplanan coşkulu vatandaşlara hitap eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hem kendisine hem de Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’a Sakarya mahallesi sakinlerinden destek istedi ve “Biz biriz beraberiz, birlikten kuvvet doğar, bizi birbirimizden ayırmayın.” dedi.
Sakarya mahallesi sakinlerine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu ilginiz ve alakanızdan dolayı bizleri sevindirdiniz, Allah’ta sizleri sevindirsin.” dedi.
30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Bu seçim sadece Fatsa’mız için değil Ordu’muz ve Türkiye için çok önemli. Sonuçta Fatsa ilçemize iki belediye başkanı birden hizmet edeceği için diyoruz ki Fatsa Belediye Başkanlığı da çok önemlidir, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı da çok önemlidir, o sebeple biz biriz beraberiz, hem Fatsa’da Ak Parti adayı olan şansımıza, hem de Ordu’da Ak Parti'nin adayı sayın Enver Yılmaz’a destek istiyoruz. Bizi birbirimizden ayırmayın. Biz bir takımın oyuncularıyız. Birlikten kuvvet doğar, bizi birbirimizden ayırmayın diyoruz. Bu işin üç saç ayağı var. Fatsa Belediye Başkanı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı birde Başbakan var. Onur duyduğumuz gurur duyduğumuz bir Başbakanımız var ve Başbakanımıza da destek istiyoruz. Fatsa Belediyesi Büyükşehir işbirliğiyle çok daha fazla hizmeti çok daha büyük projeleri hayata geçirmek istiyoruz çünkü yılmadık yorulmadık heyecanımız devam ediyor.” dedi.

“Muhalefet Dedikodu Üretsin Biz Hizmet Üretiyoruz”
Bu heyecanla daha büyük projelere imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Anlayan, “Bu sebeple yaşadığımız şehre hizmetlerin daha güzelini ve daha fazlasını yapmak için partili partisiz hiç önemli değil, bütün hemşerilerimizden destek istiyoruz. Biz bu zamana kadar kardeşlik içerisinde birlik içerisinde beraberlik içerisinde kavga etmeden 10 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz yine bundan sonra da birlik ve kardeşlik içerisinde herkesle kucaklaşarak hizmetleri beraber yapmak istiyoruz. Bizler artık mahalle olan köylerimizin en ücra noktasına kadar yolunu sıcak asfalt yapmak, suyunu yapmak, kanalizasyonunu yapmak için bir 5 yıl daha yetki istiyoruz. İnşallah vatandaşlarımız lafa değil icraat baktığı için yaptığımız kanalizasyonları yaptığımız suları yaptığımız parkları ve çevre düzenlemelerini yaptığımız yolları görüyor. Onlar bizim için bir teminattır, yapacaklarımız bir teminattır. Şimdi bu yaptıklarımızı teminat göstererek kardeşlik içerisinde, kavga etmeden kimseyi kırmadan yaptığımız bu projelerimizin daha fazlasını yapmak için bir kez daha yola çıktık. Muhalefet varsın dedikodu üretsin bir hizmet üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. skrya26-3-2014

Başkanla Fotoğraf Çektirme Yarışı
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan konuşmasını tamamladıktan sonra Sakarya mahallesi muhtar adaylarını seçim otobüsünün üzerine davet ederek halkı birlikte selamladı ve kendilerine başarılar diledi. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve muhtarlar coşkulu vatandaşlara otobüs üzerinden karanfil attılar. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a yaptığı konuşmanın ardından seçim otobüsünden indikten sonra cadde üzerinde de ilgi büyük oldu. Onlarca mahalle halkı başkan Anlayan ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde