30 Nisan 2024

Büyükşehir İle Birlikte Durmak Yok Hizmete Devam

  • PDF

svgcd26-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye başkan adayı Hüseyin Anlayan bugünkü seçim çalışmasını Dumlupınar mahallesi Sevgi Caddesi ve devamında Kurtuluş mahallesinde sürdürdü.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik ettiler.Gerek esnaf ziyareti sırasında gerekse cadde üzerinde yürüyen insanlar başkan Anlayan’a ile yakından ilgilendiler.

“Vatandaşlarımız İle Hizmetlerimizin Güzelliğini Paylaşıyoruz”
Gün boyu devam eden esnaf ziyareti sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan; “Bugün eski adı ile Evren Caddesi yeni adı ile belediyemiz kararı ile değiştirdiğimiz Sevgi Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapıyoruz. Vatandaşlarımızın her zamanki gibi göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka bizleri gerçekten memnun ediyor. Seçimlere 12 gün kaldı ve artık seçime çok az bir zamanımız var. Bu seçimlerin bir defa daha Fatsa’mız için ve Ordu’muz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız ile hem sorunları konuşarak hem yaptığımız hizmetlerin güzelliğini paylaşarak hem Fatsa’da Belediye Başkanlığına Ak Parti'nin adayı olarak şahsımıza hem de Ordu’da Ak Parti'nin adayı sayın Enver Yılmaz’a destek isteyerek bu şekilde yolumuza devam ediyoruz ve diyoruz ki durmak yok hizmete devam. “dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde