30 Nisan 2024

Başarılı Eğitimciler Ödüllendirildi

  • PDF

bsar26-3-2014İlimizde uygulanmakta olan Benchmarking Projesi (Eğitimde Kalitenin Artırılması) kapsamında eğitim uygulamalarında göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarda bulunan idareci ve öğretmenlerimiz Valilik Makamı tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edilmiştir.

 

Valilik Makamı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen İdareci ve öğretmenlerimize belgeleri Kaymakamlık Makamında İlçe Milli Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’nın katılımıyla Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA tarafından verildi.

 

Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ tarafından ilimizde başlatılan Benchmarking projesi kapsamında, ilçemizdeki eğitimin kalitesini ve başarı seviyesini yükseltmek için özveriyle çalışarak başarılı çalışma ve projelere imza atan idareci ve öğretmenlerimizin ödüllendirildiğini ifade ederek “Hepinizi yaptığınız başarıları çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, özveri ile çalışan idareci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

 

Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ise eğitime önem veren bir Kaymakamımızın olduğunu belirterek “Her zaman bizlerin yanında olan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi. İlçemizde görev yapan yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sayesinde ilçemizin eğitimdeki başarı seviyesinin yükseldiğini dile getirdi. Müdürümüz, “Başarılı çalışmalara imza atan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Daha sonra Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen idareci ve öğretmenleri tek tek tebrik ederek belgelerini kendilerine verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde