30 Nisan 2024

Hastane Dolmuşçuları Mustafa Sade’yi Misafir Etti

  • PDF

sdlm26-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yorulmak nedir bilmeyen Mustafa Sade seçime kadar herkese ulaşıyor, herkesle kucaklaşıyor. Son olarak Fatsa’da hizmet yapan hastane hattı dolmuşçularını ziyaret eden Mustafa Sade’ye eski milletvekili Yener Yıldırım’da eşlik etti.

İlk olarak söz alan Eski Milletvekili Yener Yıldırım, Fatsa’nın sahipsiz olduğunu söyledi. 10 yıldır Fatsa’nın ileri gitmediğini söyleyen Yener Yıldırım; “Fatsa’nın şehr-i emin bir belediye başkanına ihtiyacı var. Eskiden sivil toplum örgütleri sesli konuşuyorlardı, şimdi onların sesini kıstılar. Eskiden kurultaylar yapılıyordu, Fatsa’yı seven herkes o kurultaylarda konuşuyorlardı. 10 yıldır hiç kimsenin sesi çıkmıyor! Neden? Çünkü herkes iktidardan korkuyor. Fatsa sahipsiz inanın buna… Fatsa şehr-i eminini arıyor. Şehr-i emin herkesi kucaklayan, herkesin malını mülkünü teslim edeceği kişidir” dedi.

Mustafa Sade yapmış olduğu konuşmasında, “Bu seçim belediye başkanlığı seçimi yani sizi idare edecek kişinin seçimi” diye konuştu.

Mustafa Sade’nin konuşmalarından başlıklar;

Bu Seçimlerde Şahıslar Öne Çıkıyor
“Siyasi görüşleriniz çok farklı olabilir AKP’li olabilirsiniz CHP’li olabilirsin MHP’li olabilirsin DSP’li olabilirsiniz. Ben sizin görüşlerinize saygı duyuyorum. Sayın başbakanda ifade ediyor, yerel seçimde partilerin oyu düşebilir diye… Neden düşer biliyor musunuz? Bu seçimlerde şahıslar öne çıkıyor.”

Sizi Yine Kucaklayan Olmayacak
“Allah göstermesin bir dönem daha bunları seçerseniz Fatsalıları yani bizleri 5 sene daha oyalayacaklar. Keyfi vakit geçirecekler, sizi yine kucaklayan olmayacak, sizin yine halinizi hatırınızı sormayacaklar. 2 tane emanete yani başkan yardımcılarına teslim edecekler onlarda ya ısıracaklar ya da tepecekler!”

Seçimi Kaybedeceğini Anlayınca Doğal Gaz Çalışmalarını Durdurdu
“Hani Fatsa’ya geçtiğimiz senelerde doğal gelecekti? Ne zaman 2013ün başında hat döşenmeye başlayınca asfalt tahribat görmeye başladı. Bu doğal gaz geliyordu da ‘bunu doğal gaz hattı geçince dökseydik ya’ diyenlerin sayısı artınca ve birde benim belediye başkanlığımda açıklanınca Hüseyin Anlayan’ı telaş bastı! Doğal gaz çalışmalarını hemen durdurdu. Sebep ise şartnameye uymuyormuş. İşin aslı bu değil tabii ki… Seçimi kaybedeceğini düşündü, düşündüren de milletin tepkisiydi… Hemen çalışmayı durdurdu. 2013 yılının sonunda yanması gereken doğalgaz 1 sene daha ertelendi. Fatsa’nın dört bir tarafına asfalt dökerek seçimi alacağını düşünüyor. Vatandaşın cebinden çıkıyor bu paralar neticede de vatandaş biliyor kimin ne düşünceye sahip olduğunu”

Mustafa Sade daha sonra Fatsa için projelerinden bahsetti. Birçok şoför esnafının sorularını yanıtlayan Mustafa Sade’ye destek günden güne verilen destek artıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde