30 Nisan 2024

Çok Mu Abarttık Üç Geliyor

  • PDF

abrt26-3-2014Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu tarafından sergilenen Çok mu abarttık serisi Çok Mu Abarttık Üç adlı yeni gösterisiyle Dünya Tiyatro Günü'nde sahnelenecek.

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu Kurucusu Semra Şimşek'in yazıp yönettiği 'Çok Mu Abarttık Üç' tiyatro gösterisi 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında seyircisiyle buluşacak.


Kurucu Semra şimşek gazetemize yaptığı açıklamada "6 ve 26 Aralıkta oynadığımız Çok Mu Abarttık 2'nin yeni serisi Çok Mu Abarttık Üç'ü 27 Mart Perşembe akşamı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında saat 19.30'da oynayacağız. 17 kişilik bir oyuncu kadrosuyla köyden şehre yeni taşınmış bir ailenin trajikomik durumlarını konu alan tiyatromuz oyunumuza gelenleri kahkahaya boğacağına inanıyorum. Seyircilerimizi büyük sürprizler bekliyor. 27 Mart Günü Dünya Tiyatro Günü olması sebebiyle saat 11.00'de Sakarya Ortaokulu önünden başlayan tiyatro ekibimiz ve diğer katılımcılarla gerçekleşecek tiyatro yürüyüşü yapacağız. Tiyatro yürüyüşümüze tüm halkımızı da bekliyorum. Biletlerimiz satışa sunuldu. Radyo Megadan temin edilebilir. Şimdiden çok heyecanlıyız. Fatsa'da tiyatroya olan ilginin artması için daha güzel tiyatro gösterileriyle sahnede olacağız''dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde