30 Nisan 2024

Taşlıca Mahallesine Sadece Yol Ve Su Gelmiş!

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında herkese ulaşıp destek istiyor. Son olarak gittiği Taşlıca Mahallesinde halka seslenen Mustafa Sade'ye büyük bir ilgi vardı.

Mustafa Sade'nin konuşmaları şöyle gelişti;

Akp'yi Yöneten Kişilerin Yaptığı Ayak Oyunlarına Gelmiştim!
"30 Mart yerel seçimlerin Fatsa'mıza hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevgili kardeşlerim 30 Mart seçimi genel seçim değil, mahalli seçim. Siyasi görüşleriniz farklı olabilir. AKP'li olabilirsiniz, CHP'li olabilirsiniz, DSP'li olabilirsiniz ve ya diğer partilere gönül vermiş olabilirsiniz. Ben sizin siyasi görüşlerinize saygı duyuyorum fakat sizden ricam bu fikirlerinizi lütfen genel seçime saklayın. Bu seçimin yerel seçim olması münasebetiyle şahıslar öne çıkıyor. Neticede bende öne çıkacağıma inandığım için, taşlıca halkını çok yakından tanıdığım için sizlerin huzurunuza geldim. Allah'ın izniyle geçen seçimde bana yardımcı oldunuz. Fakat o seçimde ben AKP'yi yöneten kişilerin yaptığı ayak oyunlarına geldim. Samimi söylüyorum, kazandığım seçimi kaybettim. Geçen seçimde ayak oyunu neydi biliyor musunuz? Allah şahidim olsun aynı bu seçimde olduğu gibi geçen seçimde de zerre kadar hile yapmadım. Vatandaşa geldim, kendimi anlattım oy istedim. Fakat Ak Partiye gönül veren kardeşlerimi kandırıp kırsaldan Fatsa'ya getirdiler ve oy kullandırttılar. Geçen dönem 8 bin seçmen sayısı olan Sakarya Mahallesinin bu dönem seçmen sayısı 6 bin! O dönem Ordu büyükşehir olmamıştı. Allah'a şükürler olsun bu sene o hilelerden kurtulduk."

Başkan Beyin Yandaşları Daha Çok İstifade Ettiler
"Bir insana ne kadar imkân verirsen ver parayı kullanmayı bilmiyorsa o müesseseyi yönetme şansı yok! Hani bir baba düşünün serveti çok yüksektir. Rahmetli olunca hayırlı bir evladı yoksa o servetten geriye yeller eser ya... İşte bizim Fatsa Belediyesi de öyle oldu! Vatandaşlar hükümetten istifade edelim dediniz ya... Ettiniz ama başkan beyin yandaşları daha çok istifade ettiler. Sizler de Allah'a şükürler olsun ki su ve yoldan istifade ettiniz!

Başkan Dediğin İyi Gününde Kötü Gününde Halkın Yanında Olmalı
Sizi yakinen tanıyorum sizde beni yakinen tanıyorsunuz. Ben belediye başkanlığına talip değilim, Allah'ıma şükürler olsun bugüne kadar gururla kibir yanımızda olmadı. Bundan sonra da asla olmayacak, olması da mümkün değil. Çünkü bizim dini inançlarımızda çok ayıplanan, çok hata kabul edilen bir kusur... Neticede sizler belediye başkanı ile yakinen görüşmek istiyorsunuz değil mi kardeşlerim? Şu anda ne zaman görüyorsunuz peki? Ancak yol yaparken sizin yanınıza geliyorlar. 2 tane başkan yardımcısı tayin etmişler ikisi de sizi tanımıyor! Sizin yüzünüze de bakmıyor. Ben diyorum ki belediye başkanı öyle olmaz, halkın içinde adam gibi gezmeli... Belediye Başkanı dediğin halkın dertlerini dinlemeli, halkla bütünleşmeli, iyi gününde kötü gününde halkın yanında olmalı."

Mustafa Sade daha sonra Fatsa için yapacakları projeleri anlattı.

Taşlıca Mahallesi sakinleri Mustafa Sade'ye şikâyetlerini dile getirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde