30 Nisan 2024

Büyükşehir İle Hizmet Heyecanımız Dahada Arttı

  • PDF

kfth26-3-2014Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan Kurtuluş mahallesi ve Fatih mahallesinde yaptığı sokak mitinginde büyük ilgi gördü.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ile birlikte seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap ettiler. Kurtuluş ve Fatih mahallesinde vatandaşların büyük coşkusu ve ilgisi dikkat çekti.
30 Mart yerel seçimleri için artık son düzlükte olduklarını belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “ İnşallah bu coşkuyu önümüzdeki Pazar akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamaya herkes hazır olsun. Bu seçimde yeni oy kullanacak genç nesillere de seslenen Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Eskiler yenilere anlatın, bizleri eski dönemlere mukayese etsinler ve ona göre oy kullansınlar. Bizim hizmetlerimizi bizden önceki bütün belediye tarihinize göre mukayese edebilirsiniz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek bir defa daha yola çıktık. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir ile birlikte daha fazla hizmeti daha kısa sürede yaparak elbirliği ile gönül birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadık. Onun için bir defa daha sizlerden yetki istiyoruz, bize diyorlar ki yoruldun mu? biz ediyoruz ki yılgınlık yok yorgunluk yok, durmak yok hizmete devam diyoruz. Çünkü heyecanımız bitmedi, heyecanımız daha da arttı. Özellikle Büyükşehir imkanıyla Büyükşehir yetkilileri ve kaynaklarıyla artık şehirlerimiz beldelerimiz köylerimiz daha fazla hizmet alacak.Biz bu hizmeti yapmaya talibiz. Bu zamana kadar yaptığınız projelerden sadece 2 tanesini örneklesek yeter. Biz Kültür Sarayı yapacağız derken bize inanmıyorlardı. Biz Spor Kompleksi yapacağız derken orası ne olacak diyorlardı. Şimdi Kültür Sarayı'nda kendi programlarımıza bile boşluk bulamıyoruz. Spor Kompleksi Karadeniz’in hiçbir yerinde yok. Bize hayal diyenler yapamazsınız diyenler şimdi yapınca diyorlar ki ne gerek vardı canım diyorlar. Spor Kompleksi'ni bu şehrimize çok görenler bugün Fatsa'ya yönetmeye talipler. Önünde ırmak var solunda deniz var evde küvet var, Spor Kompleksi’ne ne gerek var diyorlar diyenler bu şehri yönetemezler. Biz bu şehrin geleceğini çocuklarımıza hazırlamak istiyoruz. Onlar hâlâ 50 yıl geriden gelmeye çalışıyorlar. Onlar ne kadar dedikodu üretirse, ne kadar fitne üretirse üretsinler hepsinin cevabını vereceğiz. Çünkü bizim yapılacak daha çok işimiz var.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde