30 Nisan 2024

Cumhuriyet Halk Partisine Bolaman’da Sevgi Seli

  • PDF

blm26-3-2014Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Bolamanlı seçmenlerle bir araya gelen Süvarioğlu; vatandaşların şahsına gösterdiği ilgi ve alakadan menuniyetini belirterek, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bolaman halkının tercihinin Cumhuriyet Halk Partisin’den yana olacağını” ifade etti.

Çeşm-i Cihan’da gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 250 kişi katılırken; CHP Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu; “seçimi kazandığım taktirde yatırımlarıma Bolaman’dan başlayacağım” dedi.

7 Nisan’da olacak olan doğum gününü Bolamanda Bolamanlılarla kutlayacağının müjdesini veren Süvarioğlu; “Bolaman’da gerçekleştireceğimiz yatırımlarla burayı cazibe merkezi haline getireceğiz. Bolaman niçin turizm merkezi olmasın ki? Bolaman’a kruvaziyer gemiler niçin gelmesin ki? Bunlar için hiçbir engel yok. Bunları gerçekleştirebilecek tek aday ise benim. Bolamanlı kardeşlerim bizleri ölçüp tartsınlar ve ona göre oy versinler” şeklinde konuştu.

Fatsa Belediye Meclis Üyesi Adayı Erol Yerebasmaz ise yaptığı konuşmada, “herkesin demokratik hakkı olan oy verme tercihine saygı duyduklarını belirterek; varlık içinde, özgür biçimde Bolaman birlik içinde sloganıyla hareket ediyor, bu seçimin kazanı Cumhuriyet Halk Partisi olacağına yürekten inanıyorum” dedi.blmn26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde