30 Nisan 2024

Devlet Bahçeli 2. Kez Fatsa’da

  • PDF

bahcl19-3-2014Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fatsa’dan hükümete yüklendi.

Ordu gezisi kapsamında ilk olarak Ünye’ye uğrayan ve ardından Fatsa Cumhuriyet Meydan’ında coşkulu kalabalığa konuşma gerçekleştiren Bahçeli, Fatsalılardan Mustafa SADE’ ye destek istedi.

Geçtiğimiz aylar Fatsa’da gerçekleştirdiği proğramda Mustafa sade’nin Belediye Başkanlığını açıklayan Bahçeli bu sefer Fatsalılar’dan Sade için destek istedi ve bu seçimin kazananının Milliyetçi Hareket partisi olacağını ifade etti.

“Cemal Enginyurt ve Mustafa Sade’yi size Emanet Ediyorum”

Seçilecek olan belediye başkanlarının görevleri olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli; “ Adil, dürüst ve temiz bir hizmet sunabilmek. Herhangi bir ilçe’ye öncelik verip diğerlerini önemsememek gibi yanlışa düşmemek gerekir. Belediyenin kapısını herkese açık tutmak ve seçim bittikten sonra ben belediye başkanı oldum demeyecek. Ben Milliyetçi Hareket Partisinin değil; herkesin belediye başkanıyım diyerek herkesi kucaklayabilecek bir anlayışta olması lazım. Bu anlayışlar çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemal Enginyurt’u ve Fatsa Belediye Başkan Adayımız Mustafa Sade’yi siz Fatsalılara taktim ve emanet ediyorum. Cemal Enginyurt ve Mustafa Sade omuz omuz’a verip değerli bir dayanışma ve şuurla hareket ederek sizlerin desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisi çatısında bu seçimi kazanacaklardır. Bu süreçten sonra kapılarını herkese açacaklardır. Bana oy verdiler vermediler şeklinde değil; tarafsız ve adil bir yönetim anlayışıyla çalışacaklardır” şeklinde konuştu.

“Rüşvet Ve Yolsuzluk Kanser Gibidir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatsa’da yaptığı konuşmada, etnik temeli ne olursa olsun herkesin güven içinde yaşaması gerektiğini belirterek “Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız diyerek; 17 Aralık operasyonunda ki rüşvet ve yolsuzluğun kanser gibi tehlikeli olduğunu anlattı. 

Bazı konular üzerinde durmak istediğini anlatan Bahçeli, şunları söyledi: “Ülkemiz 11 yıldır Türkiye’yi yönetmektedir. Milletimizden aldığı destekle hükümetler kurmuştur. Bu süreç çok yönlü incelendiğinde bazı hizmetler yaptığı görülebilir. Ama Türkiye’nin birçok sorunu çözülemedi. Yargıyı kuşatmış bağımsız yargı giderek siyasallaşıp AKP’lileşmiştir.”
Erdoğan’ın tek adam olmak istediğini anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de ilkokullarda okuduğumuz Andımız’ı neden kaldırdınız. Türküm doğruyum çalışkanım demek niye sizi rahatsız ediyor. Çocuklar ne desin, hırsızım mı desin.”
17 Aralık operasyonuna değinen Bahçeli, “Bu günü unutmamak lazım. Yolsuzluk ve rüşvet toplumsal hastalık olarak yayılabilir. Kanser gibidir. Tedbir alınmazsa yayılır. Allah kimseye yaşatmasın” ifadelerini kullandı.bhcl19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde